|
|
02 Mart 2009 Pazartesi 09:23
|
Ekonomi
|
Rahmi Koç parktaki aracına balıkçı teknesiyle gitti
İstanbul Feshane'de düzenlenen First Lego Ligi yarışmasına katılan Rahmi Koç, Sütlüce'de park ettiği aracına ulaşmak için Feshane'den balıkçı teknesine bindi.
Çocuklara bilim ve teknolojiyi sevdirip yaratıcılıklarını artırmak amacıyla İstanbul Feshane'de düzenlenen First Lego Ligi yarışmasına 17 ilden 79 takım katıldı. Koç Holding sponsorluğunda yapılan turnuvaya, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da ilgi gösterdi. Çocukların tiyatro oyunu gibi sunduğu "Robopark1" adlı baraj projesini hayranlıkla izleyen Koç, yarışma bitiminde çocuklarla tek tek vedalaştı. Rahmi Koç, Sütlüce'de park ettiği aracına ulaşmak için Feshane'den balıkçı teknesine bindi.
İLETİŞİM uzmanlarının bugünlerde konuştukları bir reklam filmi var. Televizyonda belirli aralıklarla karşımıza çıkan müziksiz, konuşmasız “sessiz” bir reklam filmi bu.
Türkiye 140 dolarlık kişi başına yıllık ilaç harcama seviyesiyle Batılı ülkelerin çok uzağında yer aldı.
ALIŞVERİŞİ ACELEYE GETİRMEK ZORUNDA KALIP, ZARAR EDEBİLİRSİNİZ:
Kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,5280 liraya, avronun satış fiyatı 2,0970 liraya yükseldi.
Vodafone ve Turkcell'in kontörden TL'ye geçiş için hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.
Tüketici Güven Endeksi, Şubat ayında yüzde 3,30 oranında artarak 81,85 değerine yükseldi.
|