türk net en son haber 18 Mart 2010Güncelleme: 18.03.2010 10:22 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
Boğaz Köprüsü İntiharları
İntihar
iPhone
İşsizlik
Mehmet Sevigen
Eşcinseller Dünyası
Ak Parti - Yargı ÇATIŞMASI
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu - HSYK
AKP
Anayasa ve Anayasa Değişiklikleri Hakkında
Add to Google
07 Mart 2009 Cumartesi 00:28 Ekonomi

Tüm markalarını Ariston adı altında toplamaya hazırlanan MTS Group, büyümek için SATIN ALMA yapacak: Zor durumdaki şirketlerle görüşüyorlar

Su ısıtıcısı ve kombi ürünleri ile Türkiye'de faaliyet gösteren MTS Group, 10 Mart'tan itibaren tüm ürünlerini Ariston adı altında topluyor.

Tüketici tarafından bilinen Ariston markası ile yola devam edeceklerini belirten MTS Ariston Isıtma Soğutma Sistemlerinin İtalya, Akdeniz ve Deniz Aşırı Ülkelerden Sorumlu Bölge Satış Direktörü Carlo Andreatini, "Bu değişim kaçınılmazdı. Markayı güçlendirmek için bir strateji değişikliği" dedi.

Sorumlu olduğu bölgeler arasında Türkiye'nin önceliği olduğunu belirterek, "Türkiye benim kalbim. Kriz olmasaydı Türkiye'de üretimi düşünüyorduk ancak burada büyümemizi sürdürmek için satın alma yapmayı düşünüyoruz. Özellikle zor durumda olan şirketlerle görüşüyoruz. " dedi.

2008 yılını 1.25 milyar euro ile kapattıklarını belirten Adreatini, Türkiye'nin toplam cironun yüzde 2'sini aldığını söyledi.

TÜM Avrupa'nın özellikle çevre konusunda 'dört 20' stratejisine odaklandığını vurgulayan Andreatini, şöyle konuştu: "2020 yılında yüzde 20 karbon salınımı, yüzde 20 elektrik kullanım oranlarını düşürüp bütün enerjinin yüzde 20'sini yenilenebilir enerjiden elde etmeyi planlıyoruz. Bu noktadan hareketle Thermo - Solar sistemlerine yatırım yapıyoruz." Adreatini, bundan sonra da güneş enerjisiyle kombine edebilen ürünler üzerinde Ar-Ge çalışması yapacaklarını kaydetti.

İlgili Başlıklar:
Beyaz Eşya Pazarı (47 haber)
Türkiyede Yabancı Sermaye (194 haber)






Türkiye karargahın kapatılmaması için diplomasi başlatırken, NATO Arap ülkelerinde kaynak arayışına girdi.

Uluslararası Para Fonu (IMF) ile yol ayrımına gidilmesinin ardından Hazine rotayı vatandaşa çevirdi.

Türkiye’nin, Uluslararası Para Fonu (IMF) ile görüşmelerini rafa kaldırmasıyla ortaya çıkacak riskler, liranın değerinde düşüş ve piyasaların ülkeye olan güveninde sarsılma tehlikesi yaratıyor.

Yüzde 78'inin giderleri doğrudan cemaat tarafından, yüzde 15'inin giderleri cami derneklerince, yüzde 1'ini giderleri ise vakıflar tarafından karşılanıyor.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, General Mobile'in çift sim kartlı yerli malı cep telefonuna herkesin sahip çıkmasını istedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam