türk net en son haber 30 Ağustos 2008Güncelleme: 30.08.2008 00:20 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Bilgisayar Üreticileri
İncirlik
Dalay Lama
Doğumkontrol ve Doğum Sağlığı Bilgisi
Otomobil Endüstrisi
Haşim Kılıç
Genelkurmay Haberleri
Yaşar Büyükanıt
Deniz Baykal
Dışişleri Bakanlığı
Add to Google

23 Aralık 2007 Pazar 10:47 Spor

KALLİ YİNE TAKIMININ BAŞINDA OLAMAYACAK, TELEFONLA İDARE EDECEK... İlk yarının son santrası başkentte

Galatasaray, UEFA Kupası'nda Bordeaux'nun katkılarıyla son 32 takım arasına kalıp Leverkusen'le eşleşmesinden sonra Turkcell Süper Lig'in ilk yarısının kapanış maçında Oftaş deplasmanına çıkıyor

Çarşamba akşamı Austria Wien karşısında özellikle hücum düzeyinde ortaya koyduğu etkisiz futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Karl Heinz Feldkamp'ın öğrencileri, UEFA Kupası'nda turu cebine koymasından sonra başkentten de üç puanla ayrılmayı ve devre arasına lig lideri olarak girmeyi hedefliyor.

Sarı-Kırmızılı takımda gribal enfeksiyona yakalanan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, Austria Wien maçında olduğu gibi takımını yalnız bırakacak. Ayhan ve Okan sakatlıkları nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek, sol dış yan adalesinde zorlanma olan Ümit Karan'ın Oftaş'a karşı görev alıp alamayacağı ise henüz açıklık kazanmadı. Cim Bom'un yabancıları Carrusca, Lincoln ve Linderoth da izinli olarak ülkelerinde bulundukları için kadroda yer almıyor. Hasan Şaş da kart cezası bulunduğu için bu akşam başkentteki mücadelede oynayamayacak.
Ev sahibi ekipte de Sterjovski ve Sandro sarı kart cezaları nedeniyle ilk yarının son maçında formalarından uzak kalacak.

İlgili Başlıklar:
Galatasaray (653 haber)






Almanya Ligi Bundesliga'nın 3. haftasında oynanan Karlsruhe SC - FC Köln maçında, Türk futbolcu Ümit Özat büyük bir tehlike atlattı.

Karadeniz fırtınası, Ankaragücü karşısında ilk yarıyı 2-0 önde bitirirken, 2'inci haftanın açılış maçı konuk bordo mavililerin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasının açılış maçında Trabzonspor, deplaslanmanda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasının açılış maçında Ankaragücü ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

2010 Dünya Kupası eleme grubu maçında 6 Eylül’de deplasmanda Ermenistan’la, 10 Eylül’de İstanbul’da Belçika ile karşılaşacak A Milli Takım’ın kadrosu açıklandı.

EŞLEŞMELER ŞÖYLE: Galatasaray - AC Bellinzona, Beşiktaş - Metalist Kharkiv ve Kayserispor - PSG

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam