|
|
24 Aralık 2007 Pazartesi 10:16
|
Yaşam
|
Erkek arkadaşını kendi annesiyle yatakta yakalayan İngiliz kız, cep telefonuyla çektiği fotoğrafı facebook'ta yayınladı
Facebook intikamı
Erkek arkadaşını annesiyle tanıştıran İngiliz Shelley Buddington (23), hata yaptığını anladı. 43 yaşındaki annesi Lesley'nin, Bristol kentindeki evine yaptığı sürpriz ziyarette acı sürprizle karşılaştı. Annesinin yatak odasından gelen sesler üzerine kapıyı açan kız, 22 yaşındaki erkek arkadaşıyla annesini yarı çıplak şekilde yatakta buldu. Yasak aşk yaşayan ikili üzerindeki şoku atlatamadan genç kız, cebinden çıkardığı cep telefonuyla o anın fotoğrafını çekti. Genç kız görüntüyü internetteki popüler paylaşım sitesi facebook'a koyarak intikamını aldı. Buddington annesini zaman içinde belki affedebileceğini ancak şimdilik görüşmek istemediğini söyledi.
ANNE: BENİ BAŞTAN ÇIKARDI
Anne Buddington ise evine gelen Andrew Blay'in ses tonu ve kendisine yaptığı iltifatlardan çok etkilendiğini söyleyerek "Bir şişe şarap ve yaptığı masaj beni kendimden geçirdi. Durmak istedim ama duramadım" dedi.
Aydemir Akbaş'ın uçak korkusu başına iş açtı. Film ve dizi tekliflerini bu korku nedeniyle reddeden Akbaş, "Uçağa binersem ölürüm" dedi
Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Gökkuşağı Köprüsü'nde yapılan ışık oyunları, görenleri hayran bıraktı. Önce köprünün altındaki sahilde su püskürten cihazlar sonuna kadar açıldı.
Gülden Karaböcek uzun bir sessizlikten sonra sahneye geri dönüyor. 70'li, 80'li yılların Dilek Taşı, Kırılsın Ellerim, Sürünüyorum, gibi unutulmaz hitlerine imza atan şarkıcı 27 Mart Cumartesi gecesi
ABD'li güzel oyuncu Demi Moore, önceki gece sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yolladığı mesajlarla, intihar etmek üzere olan 18 yaşındaki Jeremy Lynch isimli gencin hayatını kurtardı.
Tarihte ilk kez kök hücrelerin yardımıyla 10 yaşındaki bir çocuğa soluk borusu nakli yapıldı.
ABD'de yeni ve çok rahat bir şemsiye üretildi. 'Nubrella' ismi verilen şemsiye, bir fanusu andırıyor.
|