türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 22:28 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    25 Aralık 2007 Salı 15:03 Ekonomi

    Sabah'a talip iken VAZGEÇEN işadamı: Gündemimizde Ahmet Çalık ile bir ortaklık şu anda yok

    Sancak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Sabah-ATV için Çalık Grubu ile ortaklığa gidecekleri iddialarına karşılık, “Sabah-ATV'yi alan aldı, hayırlı uğurlu olsun. Gündemimizde Ahmet Çalık ile bir ortaklık şu anda yok” dedi.

    Sancak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Sabah-ATV için Çalık Grubu ile ortaklığa gidecekleri iddialarına karşılık, “Sabah-ATV'yi alan aldı, hayırlı uğurlu olsun. Gündemimizde Ahmet Çalık ile bir ortaklık şu anda yok” dedi.

    TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu tarafından düzenlenen “Uluslararası Uygulamalar Işığında Türkiye için Sanayi Stratejisi Arayışları” konferansı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ethem Sancak, 2007 yılında genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı gibi Türkiye ekonomisini yoldan çıkaracak önemli badireler atlatıldığını belirterek, “2007 yılı Türkiye için her şeye rağmen çok iyi bir yıl oldu” dedi. Sancak, 2008 yılının da Türkiye için başarılı bir yıl olacağını söyledi.

    Sabah-ATV ihalesine ilişkin soruları da yanıtlayan Sancak, RTL-İpek-Sancak Grubu olarak önyeterlilik aldıkları ihaleden neden çekildiklerine ilişkin bir soruya, “Hesabımız denk gelmediği için çekildik. Yabancı ortağımız RTL'nin çekilmesi belirleyici oldu” yanıtını verdi. Sancak, Çalık Grubu tarafından Sabah-ATV için verilen 1.1 milyar doların çok iyi bir rakam olduğunu ifade ederek, “Bence ederinin üstünde gitti” dedi.

    Ethem Sancak, önümüzdeki dönemde Sabah-ATV için Çalık Grubu ile bir ortaklığa gidecekleri yönündeki iddialara ilişkin ise, “Sabah-ATV'yi alan aldı, hayırlı uğurlu olsun. Gündemimizde Ahmet Çalık ile bir ortaklık şu anda yok” diye konuştu.

    İlgili Başlıklar:
    Ethem Sancak (4 haber)
    Medya (291 haber)
    Çalık Holding (71 haber)
    Sabah Gazetesi (115 haber)






    Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş'ye ait yüzde 80 hisse Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, satış yöntemiyle özelleştirilecek.

    Bankaların aldığı aidatlarla gündeme gelen kredi kartları, tüketiciye alışverişin dışında pek çok imkan da sağlıyor.

    Kredi kartı pazarındaki payını artırmak isteyen bankalar, sigorta hizmetinden lüks tatile kadar göz kamaştırıcı binlerce hediye veriyor.

    Krizle birlikte finans sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından ABD’de 7 banka daha kapandı.

    THY, Çin yapımı 60-70 kişilik jet uçaklardan alabileceğini açıkladı. Sektör, 'Avrupa’da filolara Çin uçağı alınmıyor' diye tepki gösterdi.

    Haziranda TÜFE yüzde 0.11, ÜFE yüzde 0.94 arttı. Haziran ayı itibariyle yıllık enflasyon TÜFE’de yüzde 5.73, ÜFE’de yüzde -1.86 oldu...

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam