|
|
16 Ocak 2008 Çarşamba 11:35
|
Spor
|
Fenerbahçe 15 milyon euro harcadığı Kezman'ı EN AZ ZARARLA SATMAK İÇİN, menajerini harekete geçirdi
Kezman'ın bileti kesildi
Fenerbahçe, Mateja Kezman'la yollarını ayırıyor. Sarı-lacivertliler, Teknik Direktör Zico'nun verdiği, 'gitsin' raporunun ardından, bir süre önce Türkiye'de mutlu olduğunu açıklayan Sırp futbolcuyu, takıma faydalı olamadığı gerekçesiyle gönderme kararı aldı.
Yönetimin bugüne kadar 15 milyon euro harcanan golcüyü en az zararla satmaya çalıştığı ve bir menajerin İngiltere'ye gönderildiği kaydedildi. Fenerbahçe'nin, Manchester City ve Birmingham'ın istediği Kezman'ı göndermesi halinde yeni bir golcü almasına kesin gözüyle bakılıyor.
OLAYA TANIK OLAN KİŞİ: Kulübe girir girmez iki kızı çağırdı. Böylesine agresif bir tutuma hiç tanık olmamıştım
Formula 1’de sezonun 13. yarışı olan Belçika Grand Prix’si öncesi dün yapılan sıralama turları sonunda McLaren’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1:47.338’luk derecesiyle ilk cebi kaptı.
Maç öncesi bazı ev sahibi taraftarlar hem ısınmaya çıkan Milliler’i hem de İstiklal Marşı’nı ıslıkladı. Öte yandan ellerinde iki ülkenin isimlerinin yazılı olduğu atkılar taşıyan Ermeni taraftarlar da
İBRAHİM ALTINSAY, Radikal gazetesindeki köşesinde MİLLİ MAÇI BÖYLE ANALİZ ediyor:
Milli Takımımız’ın kaptanı Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’e teşekkür etti, “İkinci devrede beni çıkarabilirdi çünkü çok eskiğim vardı. Ama sürekliliğimi artırmak için 90 dakika oyunda tut
ÜMİTLER, ÇEK CUMHURİYETİ'Nİ 2-0 YENDİ
|