türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 21:43 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    09 Şubat 2008 Cumartesi 05:09 Dünya

    Amerika'dan YALANLAMA: O haber tamamen ÇÖP

    ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin nükleer sırlarının, aralarında Türklerin de bulunduğu bazı casuslar tarafından, İran gibi ülkelere satıldığı yönünde, eski bir FBI çalışanının iddialarına ilişkin, İngiliz gazetesi Sunday Times'ta çıkan haberi sert dille yalanladı.

    ABD Dışişleri Bakanlığı'nın son brifinginde bir Yunanlı gazeteci, İngiliz Sunday Times gazetesinde 6 Ocak'ta yer alan bir haberi hatırlatarak Washington'ın görüşünü sordu.

    ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Tom Casey, ''Haberi gördüm. Şunu söylememe izin verin, o haber tamamiyle saçma, yanlış ve temelsizdir'' dedi.

    Casey, İngiltere'nin böyle saygın gazetelerinden birinin, ''tamamen çöpe ait'' bir haberi yayınlamasının ''utanılacak bir durum'' olduğunu belirterek, ''Haberin hiçbir geçerliliği yok, doğru değil'' diye konuştu.

    Sunday Times'ın haberinde, Sibel Edmunds isimli eski FBI çalışanı, ABD Dışişleri Bakanlığı ve Pentagon'un bazı çalışanlarının, ABD'nin nükleer sırlarını, Türk ve İsrailli casuslara para ve siyasi pozisyon karşılığı sattığını iddia etmişti.

    İlgili Başlıklar:
    ABD (673 haber)
    Casusluk Dünyası (30 haber)






    Kaldığı otelde bir süre dinlendikten sonra Fener Rum Patrikhanesi'ne gelen Kiril, yetkililer tarafından kapıda karşılandı. Moskova Patriği'nin gelişiyle birlikte kilise çanları çalındı.

    Hayranları, gece vakti gökyüzüne yükselen bu ışıklara bakıp dua ediyor.

    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD Başkanı Barack Obama’ya, temaslarda bulunmak üzere Şam’ı ziyaret etmesi için gayriresmi davette bulundu.

    Bulgaristan'da halkın, Sosyalistler’in önderliğindeki, Türk partisi HÖH’ün de yer aldığı koalisyonu yıkması bekleniyor.

    İsrail Ordusu'nun Hahambaşı Avihay Ronski, 'kadınların orduda görev almamaları gerektiğini' söyledi.

    Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbandyan, 'Türkiye ile sınırların koşulsuz olarak açılması yönünde mutabakata vardık. Türkiye’den pratik adımları atmasını bekliyoruz' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam