|
|
14 Şubat 2008 Perşembe 00:26
|
Spor
|
Marsilya, Spartak'ı üç golle ezdi geçti
UEFA Kupası'nda Marsilya, Spartak Moskova'yı 3-0 yendi.
Fransız ekibinin gollerini 62. dakikada Cheyrou, 68'de Taiwo ve 79'da Niang attı. Serhat'ın 11'de forma giydiği Anderlecht, Galatasaray ile daha önce aynı grupta yer alan Bordeaux'yu, Belçika'da 2-1 yendi. PSV Eindhoven, yine Galatasaray'ın grubundan çıkan Helsingborg'u Simons ve Lazoviç'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Glasgow Rangers ile Panathinaikos golsüz berabere kalırken Sporting Lisbon, Basel'i 2-0 yendi.
19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup maçında, Türkiye deplasmanda Ermenistan'ı 2-0 mağlup etti.
Semih Şentürk 76. dakikada Milli Takımı 2 - 0 öne geçiren golü attı. İlk gol 61. dakikada Tuncay'la gelmişti.
A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası grup elemelerindeki ilk maçında Ermenistan ile Hrazdan Stadı'nda karşı karşıya geldi.
A Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki ilk maçında bu akşam Ermenistan ile karşı karşıya gelecek.
Ermenistan ile oynayacağımız tarihi maçta forma giyecek ay yıldızlı oyuncular rakiplerinden 27 kat daha değerli.
|