türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 20:43 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    15 Şubat 2008 Cuma 12:05 Ekonomi

    MNG, Çin'e uçabilmek için ÇEVREYE DAHA DUYARLI UÇAK MOTORU alıyor

    MNG kargo uçaklarının motorunu Rolls-Royce'tan alacak

    Hava kargo taşımacılığı şirketi MNG Havayolları, "Airbus 330-200F" kargo uçakları için özel tasarlanan "Trent 700" motorları için motor üreticisi Rolls-Royce ile anlaşma imzaladı.

    MNG Havayolları Genel Müdürü Sedat Özkazanç, İngiltere Başkonsolosluğunda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dış ticaretine destek olan MNG Havayollarının, UPS, DHL, Air France ve Lufthansa gibi büyük havayolu şirketleriyle de çalışarak ülkeye ciddi miktarda döviz kazandırdığını vurguladı.

    Filoya dahil edecekleri 3 adet Airbus 330-200F uçağıyla İstanbul’dan Çin ve Amerika dahil dünyanın birçok uzak yerine direkt hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Özkazanç, "Türkiye’de Trent 700 motorlarının ilk kullanıcısı olacağız. Trent 700 motorları, çevreye duyarlı, yüksek verimli, az gürültü seviyesi ile uluslararası standartlara uygun motorlardır" diye konuştu.

    Rolls-Royce Bölge Sorumlusu Andrew Harper ise, MNG ile çalışmaktan büyük gurur duyduklarını ve gelecekte bu ilişkinin devam etmesini istediklerini söyledi.

    İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Nick Baird’in de katıldığı törende, daha sonra Harper ile MNG Havayolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Berkmen, MNG’nin Rolls-Royce’ye verdiği motor siparişine ilişkin anlaşmayı imzaladılar.

    MNG'DEN KISA BİR AÇIKLAMA GELDİ

    Sayın Nethaber Yetkilileri,
    MNG Havayolları ile ilgili haberinize teşekkür ederiz.

    MNG Havayolları ve MNG Kargo iki ayrı şirkettir. Haberin içeriği MNG HAVAYOLLARI ile ilgilidir.
    Ayrıca logomuz ekte sunulduğu şekildedir.

    Bu hususları düzeltmenizi rica ederiz.

    İlgili Başlıklar:
    MNG (4 haber)
    Kargo Sektörü (4 haber)






    Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş'ye ait yüzde 80 hisse Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, satış yöntemiyle özelleştirilecek.

    Bankaların aldığı aidatlarla gündeme gelen kredi kartları, tüketiciye alışverişin dışında pek çok imkan da sağlıyor.

    Kredi kartı pazarındaki payını artırmak isteyen bankalar, sigorta hizmetinden lüks tatile kadar göz kamaştırıcı binlerce hediye veriyor.

    Krizle birlikte finans sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından ABD’de 7 banka daha kapandı.

    THY, Çin yapımı 60-70 kişilik jet uçaklardan alabileceğini açıkladı. Sektör, 'Avrupa’da filolara Çin uçağı alınmıyor' diye tepki gösterdi.

    Haziranda TÜFE yüzde 0.11, ÜFE yüzde 0.94 arttı. Haziran ayı itibariyle yıllık enflasyon TÜFE’de yüzde 5.73, ÜFE’de yüzde -1.86 oldu...

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam