türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 21:37 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    18 Şubat 2008 Pazartesi 08:01 Dünya

    Azeri gazeteleri YAZDI: Kandil’den kaçan terörist Karabağ’a yerleştiriliyor

    Kuzey Irak’tan kaçan PKK’lıların Ermenistan’ın işgali altındaki Yukarı Karabağ’a yerleştirildiğini yazan Azeri gazeteleri, İsrail gizli servisi MOSSAD’ın da konuyla ilgili bir dosyayı Ankara’dan sonra Azeri yetkililere sunduğunu yazdı.

    Sınır ötesi operasyonların ardından bölgede bulunan Kürt ailelerin İran üzerinden Azerbaycan’a geldiği yönünde haberler yapan Azeri gazeteleri, son 2 günde PKK teröristlerinin Yukarı Karabağ ve Ermenistan’a yerleşmeye başladıklarını sayfalarına taşıdı. Ankara ziyaretinin ardından Bakü’ye de giden ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı’nın Terörle Mücadele Müşaviri Frank Urbancik’in, Azeri yetkililerle PKK konusunda görüştüğünü bildiren Azerbaycan’ın etkili gazetelerinden Müsavat, haberde Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Araz Azimov’un “PKK’nın Azerbaycan’ı da tehdit etmeye başladığı” sözlerini de hatırlattı. Gazete, şimdiye kadar işgal altındaki Azeri şehri Laçin’e 56 teröristin aileleri ile birlikte yerleştiğini öne sürdü. ABD’li yetkililerin Azeri yetkililerle PKK konusunu görüşmesinin etmesinin durumun ciddiyetini gösterdiğini kaydeden Müsavat gazetesi, örgütün ağır darbeler yemesinden sonra yer değiştirdiğini belirtti.

    İran ve Türkiye’den Ermenistan sınırını sivil giyimler içinde normal kişiler gibi geçen teröristlerin Ermenistan’ın Gorus, Masis ve Qukark kentleri ile Ermeni işgali altındaki Fuzuli ve Laçin şehirlerine yerleştiklerini yazan gazeteye göre, MOSSAD da Ankara ve Bakü’ye bu konuda birer dosya gönderdi. Haberde İsrail’in ‘Jarussalem Post’ gazetesinin “PKK’nın Yukarı Karabağ topraklarında kamplar kurduğu” iddialarına yer verildi. İsrail gazetesine göre, ‘PKK teröristleri Ermeni gizli servisince himaye ediliyor ve bu ülkedeki Kürt kökenli işadamlarından da parasal destek görüyor. İsrail gizli servisine yakınlığı ile bilinen ‘Debka File’ın da aynı yönde haber verdiğini belirten gazete, Ermenistan’da PKK teröristlerine vatandaşlık verildiğini de ileri sürdü.

    İlgili Başlıklar:
    Ermenistan (183 haber)
    PKK (438 haber)





    Yorumlar
    cemo akbay - 19.02.2008 09:38
    ŞİMDİ BABA OCAGINA DÖNÜYORLAR.PKK NIN ASLININ NE OLDUGUNU GÖRDÜNÜZMÜ LİBOŞLAR
    Oğuz GÜLER - 18.02.2008 10:18
    Ermenistan himaye etsin bakalım PKK'lıları. Bekliyoduk bir göz Allah verdi iki göz. Özal'ın zamanında "iki bomba atsak ne olur" dediği olay için fırsat çıktı. Bir gece operasyonunu hakediyorlar miniklerim.

    Kaldığı otelde bir süre dinlendikten sonra Fener Rum Patrikhanesi'ne gelen Kiril, yetkililer tarafından kapıda karşılandı. Moskova Patriği'nin gelişiyle birlikte kilise çanları çalındı.

    Hayranları, gece vakti gökyüzüne yükselen bu ışıklara bakıp dua ediyor.

    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD Başkanı Barack Obama’ya, temaslarda bulunmak üzere Şam’ı ziyaret etmesi için gayriresmi davette bulundu.

    Bulgaristan'da halkın, Sosyalistler’in önderliğindeki, Türk partisi HÖH’ün de yer aldığı koalisyonu yıkması bekleniyor.

    İsrail Ordusu'nun Hahambaşı Avihay Ronski, 'kadınların orduda görev almamaları gerektiğini' söyledi.

    Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbandyan, 'Türkiye ile sınırların koşulsuz olarak açılması yönünde mutabakata vardık. Türkiye’den pratik adımları atmasını bekliyoruz' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam