türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 20:26 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    18 Şubat 2008 Pazartesi 15:10 Ekonomi

    YALAN ÇIKTI: Norveç, TÜRK İŞÇİ İSTEMİYOR MUŞ

    İŞ VE İŞÇİ BULMA KURUMLARINA BU DOĞRULTUDA ANONSLAR ASILDI

    Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Norveç çalışma Bakanlığının, ''Türkiye'den iş gücü getirme planı olmadığını'' açıkladığını duyurdu.

    İŞKUR'un İl Müdürlüklerine gönderdiği ve kurum binalarındaki panolara asılan ''Norveç Çalışma Bakanlığından Resmi Duyuru'' başlığını taşıyan duyuruda, Norveç Çalışma ve Sosyal Kapsama Bakanı Bjarne Hakon Hanssen'in, ''Norveç iş gücüne ihtiyaç duyuyor olsa da Norveç hükümetinin bir kısım Türk medyasında belirtildiği gibi Türkiye'den işçi getirme planı yok'' dediği kaydedildi.

    Hanssen'in, ''Türkiye'den vasıflı işçi alımını gerçekleştirme görevinin Norveçli firmalara ait olduğunu söylediği'' belirtilen duyuruda, ''Bakan, Norveç'te iş arayan kimselerin ilgili eğitime (mühendislik ya da zanaatkarlık gibi) sahip olmaları ve çalışma iznine başvurmadan önce somut bir iş teklifi almış olmaları gerektiğini belirtti'' ifadelerine yer verildi.

    Çalışma izni için gerekli kriterlerle ilgili daha fazla bilginin Norveç Göçmen İdaresinin web sayfasında mevcut olduğu, ilgili bağlantıya ''http://www.udi.no/templates/Tema.aspx?id=4479'' adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

    İlgili Başlıklar:
    Çalışan Dünyası (156 haber)
    Norveç (24 haber)
    İşçi Dünyası (55 haber)
    Gurbetçi Haberleri Yeryüzü Türkleri (321 haber)






    Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş'ye ait yüzde 80 hisse Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, satış yöntemiyle özelleştirilecek.

    Bankaların aldığı aidatlarla gündeme gelen kredi kartları, tüketiciye alışverişin dışında pek çok imkan da sağlıyor.

    Kredi kartı pazarındaki payını artırmak isteyen bankalar, sigorta hizmetinden lüks tatile kadar göz kamaştırıcı binlerce hediye veriyor.

    Krizle birlikte finans sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından ABD’de 7 banka daha kapandı.

    THY, Çin yapımı 60-70 kişilik jet uçaklardan alabileceğini açıkladı. Sektör, 'Avrupa’da filolara Çin uçağı alınmıyor' diye tepki gösterdi.

    Haziranda TÜFE yüzde 0.11, ÜFE yüzde 0.94 arttı. Haziran ayı itibariyle yıllık enflasyon TÜFE’de yüzde 5.73, ÜFE’de yüzde -1.86 oldu...

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam