|
|
22 Şubat 2008 Cuma 04:00
|
Ekonomi
|
Yunanistan Expo 2015'te İzmir'i destekliyor
Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu'nun AÇIKLAMASIDIR:
Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu Hara Skolarikou, Yunanistan'ın EXPO 2015 yarışında İzmir'i destekleyeceğini, bu kararın İstanbul'da bizzat Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis tarafından açıklandığını belirterek, "Yunanistan'ın EXPO 2015 konusundaki tavrı son derece net. İzmir'i destekliyoruz'' diye konuştu.
EXPO organizasyonuna ev sahipliği yapmanın kente çok yararlı olacağını ifade eden Skolarikou, "İzmir EXPO'yu alırsa EXPO'yu alan tüm şehirler gibi daha da gelişecek'' dedi. Yunanistan'ın EXPO yarışında kararını açıkladığını ifade eden Skolarikou, kararı Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis'in İstanbul'da açıkladığını belirtti.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yurt genelindeki 40 bin köyün yüzde 99'unda geniş bant internet bağlantısının bulunduğunu bildirdi.
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, eşdeğer ilacın ülke ekonomisi ve ulusal ilaç politikaları açısından önemine işaret ederek, "İlaç gücünü ticari isminden değil, içind
Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Türk ürünlerinin AB piyasasına girerek, serbest dolaşımını sağlayan "CE" işaretini alma süresinin bir haftaya indirildiğini bildirdi.
Koç Holding, Fortune 500 listesinde 172’nci sırada yer aldı. Listenin tepesinde petrol şirketi Shell var
Türkiye’nin geleneksel lezzetleri ‘Pilav Arabası’ yatırım konusu oldu. Pilav, nohut ve ayrandan oluşan geleneksel lezzete yatırım yapan iki girişimci, yeni bir konsept yaratma peşinde.
|