|
|
25 Şubat 2008 Pazartesi 13:59
|
Spor
|
İşte en çok gol atan kaleciler
Kayserispor'un başarılı file bekçisi Bulgar oyuncu Dimitar İvankov, Ankaraspor maçında penaltı atışını gole çevirerek 32. golünü attı.
İvankov'un dünya futbol takımları arasında en çok gol atan kaleciler sıralamasında 5.'likteki yerini koruyor. Kayserispor'da üçüncü sezonundur görevini başarıyla sürdüren İvankov, üç sezon içinde toplam 6 gol atmayı başardı.
Pazar günü Ankaraspor karşısında takımının ikinci golünü penaltıdan kaydeden İvankov, aynı zamanda Ankaraspor'a penaltıdan ikinci golünü atmış oldu.
İvankov, bugüne kadar kullandığı penaltı atışlarını gole çevirerek hiç boşu olmadı. Penaltı atışlarındaki kurnazlığı ile tanınan İvankov, attığı 32 golle de dünya futbolunda en çok gol atan kaleciler sıralamasında 5. sıradakini yerini koruyor.
En çok gol atan kaleciler, ülkeleri ve gol sayıları
1- Jose Luis - Paraguay - 62 2- Rogerio Ceni - Brezilya - 56 3- Rene Higuita - Kolombiya - 41 4- Jorge Campos - Meksika - 40 5- Dimitar Ivankov - Bulgaristan - 32.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Diyarbakırspor'a ceza yağdı. Diyarbakırspor tahkime gidiyor.
Barcelona, 2006'dan beri formasında UNICEF logosunu taşıyor ve bunun için UNICEF'e yılda 1,5 milyon Euro ödüyor...
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor'un şampiyonluk için Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan daha avantajlı konumda olduğunu söyledi.
Sadri Şener, Diyarbakırspor-Bursaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili Futbol Federasyonu'nun Diyarbakırspor'a makul bir ceza vermesinin faydalı olacağını söyledi.
Fildişi Sahili Federasyon Başkanı, 'Henüz teknik direktör konusunda kesinleşmiş bir şey yok. İddialar tamamen SPEKÜLASYON' dedi.
Kulüp başkanı Muammer Çelik, tüm çağrılarına rağmen kulübe yeterince destek verilmemesini açlık greviyle protesto edecek...
|