türk net en son haber 22 Mart 2010Güncelleme: 22.03.2010 11:30 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu - HSYK
AKP
Anayasa ve Anayasa Değişiklikleri Hakkında
Anayasa Mahkemesi
CHP
Sahte Ürünler
Dolandırıcılık
Sayıştay
Deniz Kuvvetleri
Türk Silahlı Kuvvetleri
Add to Google
27 Şubat 2008 Çarşamba 18:02 Spor

Kayserispor, KUPADA YARI FİNALE YÜKSELDİ

SARI-KIRMIZILI FUTBOLCULAR MEHMET TOPUZ VE GÖKHAN ÜNAL: "HEDEFİMİZ KUPADA FİNAL OYNAMAK"

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayserispor, kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 2-0 mağlup ederek, yarı finale adını yazdırdı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası düzenlediği basın toplantasında, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, kupada final oynamak istediklerini söyledi. Kafkas; "Çok pozisyona girdik ve rakibe hiç pozisyon vermedik. Daha önce söylediğim gibi kupa bizim için çok önemliydi. Gençlerbirliği Oftaşspor iyi mücadele eden, koşan, oyunu bozan bir takımdı. Ama bugün biz onlardan daha iyi oynadık ve adımızı yarı finale yazdırdık. Şimdi rakibimizi bekleyeceğiz. Söylediğim gibi
hedefimiz kupada final oynamak. Oyuncularımı göstermiş olduğu performanstan dolayı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Kemal Okyay ise, Fortis Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istediklerini belirterek, "Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerbirliği Oftaşspor maçının çok zor geçeceğini biliyorduk ama bugün zoru kolaya çevirdik. Çünkü çok iyi futbol oynadık ve haklı bir galibiyet aldık. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Fortis Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, ligde ve kupada istikrarlı bir performans sergileyen Kayserispor'un galibiyeti hak ettiğini belirterek, Kayserispor'un kupada final oynayacağına inandığını söyledi. Özdemir; "Kayserispor, özellikle ligdeki istikrarı ve performansını kupada da tekrar edeceğini bugün de gösterdi. Zaten şunu biliyoruz ki, Kayserispor'un ligdeki başarısından ziyade kupaya da odaklandığının farkındayız. Bizim için çok zor bir maçtı. Hem takım olarak iyi oynayan hem
de futbolcuların bireysel becerileri fazla olan bir ekibe karşı mücadele ettik. Bizim iyi oynadığımızı söylemek mümkün değil. Maç günü bir takım hastalık ve sakatlıktan dolayı sorunlu bir maça çıktık ve başaramadık. Bizim için kupa yolumuz burada sona ermiştir. Bundan sonra ligde kalan 11 haftada en iyi şekilde performans gösterip, ligi iyi bir yerde bitirmeyi düşünüyoruz. Kayserispor'un kupada final oynayacağını düşünüyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor oyuncularından İbrahim Şahin ve Giray ise, bundan sonra lige dönüp, ligi en iyi yerde tamamlamayı düşündüklerini söyledi.
Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal da, çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını, kendi sahalarında galip gelme geleneğini sürdürdüklerini belirterek, kupada final oynamak istediklerini söyledi.

Kayserispor takım kaptanı Mehmet Topuz ize, çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bugünkü galibiyeti sakat arkadaşımız Fatih Ceylan ve taraftara hediye ediyoruz. Kupada hangi takım çıkarsa çıksın, bizim için fark etmez. Evimizdeki galibiyet serisine devam edip, kupada final oynamak istiyoruz" dedi.

İlgili Başlıklar:
Türkiye Kupası (273 haber)
Kayserispor (100 haber)






Bursaspor, liderlik koltuğuna sımsıkı tutunmak isterken Denizlispor'un derdi LİGDE KALMAK...

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’ın bugün Disiplin Kurulu’na sevk edileceği bildirildi. Yıldırım büyük olasılıkla Galatasaray maçını stattan izleyemeyecek...

Elazığ depreminde annesiyle kardeşini kaybeden Keko Çiçek, dün İstiklal Marşı’nı son sesiyle söylemeye çalışınca, tüm Türkiye’yi hüzne boğdu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, dün sabah yapılan çalışma sırasında gazetecilerle basın odasında sohbet edip, antrenmana katılmadı.

Diyarbakırspor maçını hükmen kazanıp liderliğe oturan Bursaspor, ligin dibindeki Denizlispor'u ağırlıyor. Konuk ekip en son 2003-2004 sezonunda Bursa'dan üç puanla dönmüştü

Süper Lig'in flaş takımı Bursaspor, bugün kendi evinde küme düşmeme mücadelesi veren Denizlispor'u mağlup ederek zirvedeki yerini sağlama almak istiyor.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam