|
|
05 Mart 2008 Çarşamba 01:00
|
Spor
|
JIMENEZ: FENERBAHÇE'YE ŞANS DİLİYORUM
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, ''Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra nereye kadar gider bilemem ama Fenerbahçe'ye dünyanın en büyük şansını diliyorum'' dedi.
Her iki takımın da çok iyi oynadığını, sorunun yalnızca savunmada olmadığını ifade eden Manolo Jimenez, ''Asla 2-0'dan ya da 3-1'den sonra maçı kazandığımızı düşünmedik. Fenerbahçe'nin gol atmak için geleceğini ve bunu yapabileceğini biliyorduk. Her iki takım da turu geçmeye layıktı ama penaltılarda üst tur Fenerbahçe'nin oldu'' diye konuştu.
Oldukça üzgün olduğu gözlenen İspanyol teknik adam ayrıca, ''Futbolcuların paniğe girme sorununu tüm sezon yaşadık ve bunu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi'' dedi.
Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.
Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.
İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.
Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.
Komando Binbaşı Ayşe Kil Erten, iki çocuk annesi ve iyi bir keskin nişancı...
İşte Rıdvan'a göre Fener'in aldığı EN İYİ FUTBOLCU ve nedenleri...
|