türk net en son haber 5 Temmuz 2009Güncelleme: 05.07.2009 00:27 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    05 Mart 2008 Çarşamba 01:00 Spor

    JIMENEZ: FENERBAHÇE'YE ŞANS DİLİYORUM

    Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, ''Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra nereye kadar gider bilemem ama Fenerbahçe'ye dünyanın en büyük şansını diliyorum'' dedi.

    Her iki takımın da çok iyi oynadığını, sorunun yalnızca savunmada olmadığını ifade eden Manolo Jimenez, ''Asla 2-0'dan ya da 3-1'den sonra maçı kazandığımızı düşünmedik. Fenerbahçe'nin gol atmak için geleceğini ve bunu yapabileceğini biliyorduk. Her iki takım da turu geçmeye layıktı ama penaltılarda üst tur Fenerbahçe'nin oldu'' diye konuştu.

    Oldukça üzgün olduğu gözlenen İspanyol teknik adam ayrıca, ''Futbolcuların paniğe girme sorununu tüm sezon yaşadık ve bunu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi'' dedi.

    İlgili Başlıklar:
    Fenerbahçe (1113 haber)






    Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.

    Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.

    İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.

    Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam