|
|
12 Mart 2008 Çarşamba 01:31
|
Yaşam
|
İspanya'nın Eurovision şarkısında TEMİZLİK yapılacak
24 Mayıs'ta Eurovision şarkı yarışmasında İspanya'yı temsil edecek 'Baila el Chiki Chiki' (Çiki Çiki Dans Et) adlı şarkının sözleri, yarışma kurallarına aykırı olduğu için değiştirilecek.
Şarkıda siyasi hicivler olması, Başbakan Jose Luis Rodriguez Zapatero, ana muhalefetteki Halk Partisi lideri Mariano Rajoy, Kral Juan Carlos ve Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez'in adlarının kullanılması, Eurovision kurallarına aykırı bulunurken, sözlerdeki siyasi içerik çıkarılacak ve şarkının süresi uzatılacak.
Bu yıl ilk kez İspanyolların telefonla verdikleri oylarla seçilen şarkının solistinin asıl adı David Fernandez. Ancak basın açıklamalarını bile yarattığı Chikilicuatre karakteriyle yapan komedyen-şarkıcı İspanya'da Andreu Buanfuente'nin sohbet programında komedi skeçlerini yaparken, Buenafuente'nin desteğiyle Eurovision seçmelerine katılıp seçilmeyi başardı. Şarkıyı Elvis Presley tipi takma saç, abartılı büyüklükte gözlük ve küçük oyuncak gitarıyla söyleyen Chikilicuatre, iki haftada şarkının sözleri ve koreografisinde değişiklikler yapmak zorunda kaldığı için üzgün.
Sanat yaşamı boyunca La Diva Turca olarak da anılan dünyaca ünlü soprano Leyla Gencer’in külleri, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı Genel Müdürü Görgün Taner eşliğinde İstanbul’a getirildi.
HERKES, MEHMET ALİ ERBİL'İN HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ'NİN ADI KENDİNDEN ÖNCE ANILDI DİYE YAPTIĞI KAPRİSİ KONUŞUYOR
Sergen Yalçın’la eğlence dönüşü görüntülenen manken Seda Ertan, aşk söylentilerini yalanladı.
KURTLAR Vadisi Pusu dizisinin oyuncuları Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.
Ekranların en eğlenceli yarışması Show TV’de başlıyor. Yalnızca Romanların katılabileceği programda yarışmacılar ‘Romanstar’ olmak için ter dökecek
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in, dünkü Bursa programı kapsamında ziyaret ettiği Yeşil Cami'ye girişte, yağmur nedeniyle ayakkabılarını içeride çıkarabileceği yönündeki öneriyi, "Ayrıcalık istemiyo
|