|
|
14 Mart 2008 Cuma 12:44
|
Ekonomi
|
OGS, ZİRAAT'İN TEKELİNDEN ÇIKARTILINCA BÖYLE OLDU... Garanti, kendisinden OGS alana bonus veriyor
Garanti Bankası, otoyol ve Boğaz Köprüleri gişelerinden nakit kullanmadan ve indirimli geçiş sağlayan Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) cihazını 1 Nisan itibariyle kullanıma sunuyor.
Garanti'den yapılan açıklamaya göre, sistemde kullanılan cihazı alanlar, köprü ve otoyol gişelerinden yüzde 20 indirimli olarak geçebilecek. OGS ve KGS'ler için Bonus, Flexi, Shop&Miles ve American Express ile otomatik ödeme talimatı veren Garanti müşterileri, her yüklemede bonus, mil ve MR puan kazanacak.
Küçük ve şık tasarımıyla dikkat çeken Garanti OGS/KGS cihazları, Garanti şubelerinin yanı sıra internet bankacılığı, çağrı merkezi ve Garanti Cep Şubesi'nden başvurarak da alınabilecek. Köprü ve otoyollardan geçişler ve cihaza yapılan yüklemeler, Garanti Bankası internet şubesinden kolaylıkla izlenebilecek. Müşterilere ayrıca, geçiş ve yükleme bilgilerini içeren e-ekstre gönderilecek.
Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca yürütülen çalışma çerçevesinde 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren tarım ilaçlarının reçete ile satılacağını
VE... OECD'nin "2008 Ekonomik Görünüm" raporu: "TÜRKİYE'NİN RİSK PRİMİ ARTTI"
Türk hastanelerinin ameliyat maliyetleri Avrupa’yla kıyaslandığında 4’te bir, ABD’yle kıyaslandığında ise 8’de bir oranında daha ucuz. Bu nedenle yabancı hastalar her yıl artıyor.
Şirket yıllık 1,5 milyar doları bulunan SMS pastasından pay kapmak için büyük bir kampanya hazırladı.
Koç, yat marketi açtı, sakal bıyık konuşmadı
Gazozuyla ünlü Uludağ, limonatayı ‘geleneksel tadı’na ulaşmak için 493 denemenin ardından tüketiciye sundu. Limonatada, yıl sonuna kadar yüzde 90 pazar payı bekliyor
|