türk net en son haber 5 Temmuz 2009Güncelleme: 05.07.2009 21:51 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Trafik Kazaları
    Ilısu Barajı
    Irak Türkiye İlişkileri
    İsrail
    ADSL
    İnternet
    Michael Jackson
    Domuz Gribi
    Futbolda Transferler
    Osmanlı Tarihi
    Add to Google
    24 Nisan 2008 Perşembe 14:14 Spor

    Hakan Şükür'e destek, Bülent Uygun'dan: Onu eleştirenleri hiç Cuma'ya giderken görmedim

    SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde bu müsabakanın Kutlu Doğum Haftası'na yakışır bir şekilde geçmesi temennisi yaptığı için eleştiri alan Hakan Şükür'e destek çıktı.

    Uygun, "Burada dinini herkes özgürce yaşıyor. Hakan Şükür'ün böyle bir temennide bulunması normaldir. Onu eleştirenleri hiç Cuma'ya (Cuma namazı) giderken görmedim" dedi.

    Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maç hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. Sivasspor'un bugünkü çalışmasına sakatlığı nedeni ile Murat Sözgelmez katılmazken, bir önceki idmanda bileğini burkan Saidi ise düz koşu yaptı. İdman öncesinde futbolcular kendi aralarında frikik atışı çalışması yaparken, sahaya giren Bülent Uygun'un minik köpeği neşeli anlar yaşanmasına neden oldu.

    Denizli maçını zor da olsa kazanmak zorunda olduklarını dile getiren teknik direktör Bülent Uygun, "Artık her maç birbirinden daha zor geçiyor. Derbi haftasına girildiği bir dönemde, Denizli deplasmanından puanla ayrılmak istiyoruz. Şampiyonluk yolundaki şansımız ve derbideki her türlü sonucu avantaja çevirmemiz açısından kazanmamız gerekiyor. Denizlispor sezon başından beri maddi sıkıntı yaşamasına rağmen kaostan puanlarla ayrılıp her takıma kök söktüren bir ekip oldu. Biz de bu zorlu maçta 3 puan almak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. Takımda Sedat ve Balili'nin yanı sıra Abdurrahman, Diallo, Murat ve Saidi'nin saaktlıkları bulunduğunu belirten Uygun, buna rağmen görev verdiği her futbolcunun layıkıyla işini yaptığını söyledi.

    HAKAN ŞÜKÜR'E DESTEK

    Uygun, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin Kutlu Doğum Haftası'na yakışır şekilde oynanması temennisi nedeni ile eleştirilen Hakan Şükür'e de destek verdi. Müslüman bir ülkede yaşadıklarını belirten Uygun şöyle konuştu:

    "Herkesin dinini en güzel şekilde yaşadığı Cumhuriyet ülkesinde yaşıyoruz. Hakan Şükür barış ve kardeşliği vurgulamıştır. Geçmişte kanlı derbiler, farklı mücadeleler gördük. Şimdi en büyük derbiyi yaşayacağız. Stresli bir ortamda bana göre söylenmiş gayet hoş bir açıklama. Peygamberimizin doğum haftasında söylediği bu sözler kötü birşey değil. Fenerbahçeli Kezman nasıl her maçta dinini yaşayıp propaganda yapıyorsa, bizim İsrailli oyuncumuz Balili dinini yaşıyorsa, Hakan Şükür'ün de dinini yaşamasında bir sakınca yok. Elbette spor, siyaset ve din birbirinden ayrı. Hakan Şükür'ün açıklaması herhangi bir olay çıkmaması için verdiği bir temennidir. Ben yanındayım. Onun karşısında olan insanlar, kendi inançlarına farklı olduğu için, ya da aynı inancı paylaşmadığı için bu tarzda eleştiriler yapmış olabilirler. Bunları söyleyenleri de zaten hiçbir zaman Cuma'ya giderken görmedim."

    Hazırlıklarını yarın sabah tamamlayacak olan Sivasspor uçakla İzmir'e gidecek. Daha sonra karayolu ile Denizli'ye hareket edecek.

    İlgili Başlıklar:
    Bülent Uygun (35 haber)
    Teknik Direktörler (120 haber)
    Sivasspor (227 haber)
    Hakan Şükür (87 haber)





    Yorumlar
    HAKAN D - 24.04.2008 17:15
    Helal olsun Bülent Hoca,bu ülkede Laikliği dinsizlik,inancı da irtica zanneden o kadar çok insan varki ,inter haç ile maça çıkar futbolcu gol atınca istavroz çıkarır,onlara bi şey olmaz ama Hakan bir konuşunca vay anam gitti laiklik,yıkıldı cumhuriyet, Hz. İsanın doğumunu kutlayacaktı da bak o zaman bu dangalaklar hiç konuşmayacaktı.

    648. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık yarı final güreşleri yapıldı.

    İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'i transfer etmek istiyor.

    Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) kariyerinin zirvesinde bulunan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, prensip anlaşmasına vardığı Portland'dan vazgeçerek, Toronto Raptors'ın 53 milyon dolar

    Türk Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid Takımı'nın, Kaka ve Cristiano Ronaldo gibi futbolculara verdiği yüksek transfer ücretleriyle ilgili "Dünyada bu kadar konuşulmuyor. B

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam