|
|
25 Nisan 2008 Cuma 10:51
|
Toplum
|
Tuğba Özay'ın peşmerge kızı olduğu filmde, KAZA
PEŞMERGE KIZI TUĞBA ÖZAY'IN FİLMDEKİ ANNESİ, KAFASINA BATAN ÇİVİ NEDENİYLE HASTANELİK OLDU
Ünlü manken Tuğba Özay'ın rol aldığı 'Saddam'ın Askerleri' adlı sinema filminin çekimleri esnasında oyuncu Ayla Ötük'ün başına çivi battı.
Peşmerge kızı rolündeki manken Tuğba Özay'ın Yalçın Dümer ve Güzgar Gani Şavata ile birlikte başrol oynadığı, 'Saddam'ın Askerleri' filminin çekimi sırasında talihsiz bir kaza yaşandı. Hekimhan ilçesine bağlı Çimenlik köyündeki bir ahırda yapılan çekimler sırasında, senaryo gereği yere düşen Tuğba Özay'ın annesi rolündeki Ayla Ötük'ün kafasına direğe çakılı bulunan çivinin battığı belirtildi.
Talihsiz kaza sonrasında Hekimhan Devlet Hastanesi'ne götürülen Ayla Ötük, buradan Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan ve tetanos iğnesi vurularak başına dikiş atılan Ötük, daha sonra Malatya Özel Gözde Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Ötük'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Filmin yapımcısı ve senaristi Rüzgar Gani Şavata da Ötük ile birlikte hastaneye gelerek oyuncusu ile yakından ilgilendi.
Senaryo gereği kızı Zine'yi (Tuğba Özay) cinsel saldırıda bulunan Saddam'ın askerinden korumaya çalışırken bir askeri öldüren Şirin'in (Ayla Ötük), kendisine ateş edilmesi sonucu yere düştüğü sırada başını direkteki çiviye vurduğu öğrenildi.
Ayla Ötük, "Kendimi kötü hissediyorum. Korkmadım, sadece çekim en güzel yerinde yarım kaldı, ona üzüldüm. Çok güzel sahne veriyorduk. Kendimi iyi hissedince sete döneceğim" diye konuştu.
Güzgar Gani Şavata ise, "Ayla Hanım, hepimizin annesi, hepimizin ablası. Filmde benim eşim rolünde oynamakta. Tuğba'yı kurtarayım derken, kendisini feda etti. Bu annelerin fedakarlığıdır zaten. Ablamız da öyle bir günü yaşadı. Rolü gerçek oldu" dedi.
KIVRIKOĞLU PAŞA, ENGİN ARDIÇ'A YANIT GÖNDERDİ
Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesindeki köşesinde şunları yazıyor:
CHP de konuyla ilgili iki soru önergesi verdi
SKYTÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Full Ekran' programına kızı Sine ile birlikte katılan Şansal Büyüka, Lig TV'de Erman Toroğlu ile birlikte yaptıkları Maraton programının kapatma cezası aldığ
Diyarbakır 3. Ağır Ceza'da davalar "jet" hızıyla sonuçlanıyor. Sanıkları cepten arayan hâkimlerin günde 20 duruşmanın 15'ini ilk celsede bitirdiği bile oluyor
Mercedesli memurun yaptıkları polisleri bile şaşırttı
|