|
|
30 Nisan 2008 Çarşamba 16:19
|
Spor
|
O şerefsiz, Fenerbahçe'yi daha iyi biliyor
Hıncal Uluç'tan çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe kötü takım
Şereflilerden daha iyi biliyorum
Kupa ve Şampiyonlar Ligi defterlerini kapatan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını da zora soktu. Büyük yatırımlar yapması ve seneye 3 kupa hedefiyle başlamasına karşılık Fenerbahçe'nin hedeflerinden bir bir uzaklaşmasını neye bağlıyorsunuz?
Yanlış yatırımlar yapıyorlar. 'Ben böyle demiştim' demekten artık bıkıyorum ve utanıyorum. Daha şu sohbetlerin başladığı 1. günden itibaren bir kere 'Fenerbahçe iyi takım' dedim mi? Fenerbahçe kötü takım, daha kötüsü Fenerbahçe'yi yönetenler, Fenerbahçe'nin kötü takım olduğunu farkında değiller. 'Doğru seçimler yaptıklarına inanıyorlar' diye bütün ilk yarı boyunca uyardım. Fenerbahçe'nin savunmasına çok iyi bir adam lazım, orta sahasına çok iyi bir adam lazım, forvetine çok iyi bir adam lazım. Çünkü eldeki mevcutlarla olmadığı belli. Kezman ile olmuyor, Alex ile olmuyor. 'Alex oyun kurucu değil' demekten dilimde tüy bitti. Ayağına top gelirse ve gününde olursa tamam. Galatasaray maçında gününde değildi. Alex'in kaçırdığı golleri göz önüne getirin... Peki gollerin, pozisyonların dışında ne vardı Alex'te? Bir oyun kurucu olarak bir vasfını gördünüz mü?
DÜŞMAN İLAN ETTİLER
Galatasaray'ın beki Emre'nin attığı pasları, atamadı Alex!.. İnanılır gibi değil ama ben bunları söylediğim için Fenerbahçe düşmanı oldum. Şerefsiz oldum, ahlaksız oldum. Fenerbahçe benim köyüm değil. Doğru söyleyeni niye 9 köyden kovuyorlar!.. Bir düşün bakalım, ne diyor bu herif!.. Ne diyor diye bir düşün!.. Edu ile Lugano'nun Fenerbahçe'ye kaybettirdiği maçları, puanları bir düşünün. Haksız mıyım ben "Bu takıma iyi bir stoper lazım" derken! Hâlâ Fenerbahçe'nin oyun kurucusu yok. Lig bitiyor. Haksız mıyım "Takıma bir oyun kurucu lazım" derken!.. Hâlâ Fenerbahçe'nin bir golcüsü yok. Haksız mıyım ben "Bu takıma bir skorer lazım" derken. "Bunları ara transferde muhakkak yapın. Şampiyonlar Ligi'ni, ligi istiyorsanız bunları yapın" diyen adam güya onlara göre 'şerefsiz, fanatik bir Galatasaraylı.' Galatasaraylı adam Fenerbahçe'ye akıl verir mi?
HEPSİ DOĞRU ÇIKTI
Üstelik Galatasaray'ı da en sert şekilde eleştiren sizsiniz. Evet. Galatasaray beni mahkemeye veriyor. Eleştirdiğim için. Beşiktaşlılar eşcinsel olduğumu söylüyorlar!.. Kimsenin eleştiriye tahammülü yok. Gelsinler, bana "Şerefsiz" diye bütün Fenerbahçe yönetimiyle
Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.
Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.
İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.
Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.
Komando Binbaşı Ayşe Kil Erten, iki çocuk annesi ve iyi bir keskin nişancı...
İşte Rıdvan'a göre Fener'in aldığı EN İYİ FUTBOLCU ve nedenleri...
|