türk net en son haber 16 Mayıs 2008Güncelleme: 16.05.2008 10:04 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Erman Toroğlu
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)
Türk Telekom
Yunanistan
Telekomünikasyon
Vefat Haberleri
Dolar Kuru
Tarım Sektörü
Tarım Teknolojileri
Mahkeme Koridorlarından
Add to Google

04 Mayıs 2008 Pazar 03:17 Ekonomi

Yemeksepeti.com’un yüzde 20’si yabancının oldu

AVRUPA’nın önemli yatırım grupları arasında yer alan European Founders Fund, yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com’un yüzde 20’sine ortak oldu.

Satışın ne kadara yapıldığı hakkında bilgi verilmedi. Yapılan açıklamaya göre, dünyanın farklı ülke ve şehirleri de dahil olmak üzere yemeksepeti.com’un hizmet verdiği coğrafyanın genişletilmesi hedefleniyor. 2000 yılında kurulan yemeksepeti.com bugün itibarıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli ve Kıbrıs’ta faaliyet gösteriyor. Sitenin 2 bin 650 üye restoranı ve 370 bin kayıtlı kullanıcısı var. Site günde 10 bin siparişle 30 binden fazla kişiye hizmet veriyor.

İlgili Başlıklar:
Yemek-İçmek (81 haber)
Türkiyede Yabancı Sermaye (134 haber)
İnternet Girişimleri (59 haber)






Yunanistan'ın telekom şirketi OTE'nin yüzde 25'i 4.9 milyar dolara Deutsche Telekom'a satıldı

Kapalıçarşı'da 1,2300 YTL'den alınan dolar 1,2400 YTL'den satılıyor. 1,9100 YTL'den alınan avronun satış fiyatı ise 1,9200 YTL olarak belirlendi.

Fiyatın ucuz belirlendiği tartışmalarının gölgesinde borsaya gelen Türk Telekom ilk gün sadece yüzde 0.4 yükseldi.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören hisse senetleri, günlük bazda ortalama yüzde 0,24 değer kazandı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY