|
|
08 Mayıs 2008 Perşembe 08:22
|
Politika
|
İçimizde Sarkozy’ler var, dedi bakan
HÜSEYİN ÇELİK'E GÖRE BİZİM SARKOZY'MİZ KİM?
AB Komisyonu’nun Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olli Rehn, “Aynı zamanda hem iyi bir Türk vatandaşı hem de Avrupa vatandaşı olunabileceğini” söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de,
“Avrupa’daki bazı liderler aleyhimize konuşuyor diyebilirsiniz. Tüm Avrupa ülkelerini aynı kabul edebilir misiniz? Türkiye’de de AK Parti’nin AB’ye bakışı ile CHP’nin, MHP’nin bakışı aynı mı? Bizde de Sayın Sarkozyler, Sayın Merkeller var”
dedi.
Çiller ve arkadaşları bu yakınlaşmadan RAHATSIZLIK duydu
AKŞAM GAZETESİ MANŞETTEN ÖYLE YAZIYOR
Cumhurbaşkanı'nın veto ettiği Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu Gül'ün istediği gibi değiştirildi
Adana belediye başkanı yanıt verdi: ‘Zaten Adanalı pek miting sevmez!’
DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin darbelere gerekçe yaptığı İç Hizmet Kanunu’nun 35. maddesinin değiştirilmesi için yasa teklifi verdi.
Sigara içmeyen ve sigara içirmemeyi, içenleri bıraktırmayı 'kişisel bir hırs konusu yapan' başbakan, ÇADIRLARIN DA SİGARA YASAĞI KAPSAMINDA olduğunu bildiriyor
|