türk net en son haber 11 Ekim 2008Güncelleme: 11.10.2008 19:27 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Genelkurmay Haberleri
Türk Silahlı Kuvvetleri
Askeri Operasyonlar
Benzinde İndirim Haberleri
IMF Türkiye İlişkileri
IMF
Aktütün - Sınır Karakolu
Şehit ve Gazi Haberleri
Hurşit Tolon
İntihar
Add to Google

09 Mayıs 2008 Cuma 11:37 Spor

12 MAÇTIR FENER'E KARŞI GALİBİYETİ BULUNMAYAN TRABZON İLE 34 yıllık rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor

Fenerbahçe, geride kalan maçlardan 36'sını kazanırken, Trabzonspor, 34 kez galip geldi.

FENERBAHÇE İLE TRABZONSPOR YARIN 97. MAÇA ÇIKACAK

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yarın yapacakları 2007-2008 sezonu son hafta maçında 97. kez karşı karşıya gelecek.

13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 34 yıllık rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe, geride kalan maçlardan 36'sını kazanırken, Trabzonspor, 34 kez galip geldi. Taraflar 26 maçta ise eşitliği bozamazken, sarı-lacivertlilerin toplam 117 golüne, bordo-mavililer 114 golle yanıt verdi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde şimdiye dek 67 kez karşı karşıya geldi.

İki ekip arasında bugüne kadar ligde yapılan maçlarda, sarı-lacivertlilerin, bordo-mavili takıma karşı galibiyetlerde 26-20'lik üstünlüğü bulunuyor. İki ekip arasında bugüne dek yapılan 21 lig karşılaşmasında ise eşitlik bozulmadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 88 gole, Trabzonspor 76 golle yanıt verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 3-2 kazanmıştı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon'da yapılan maçlarda bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında şimdiye kadar Trabzon'da yapılan 38 resmi ve özel maçta Trabzonspor'un 18, Fenerbahçe'nin ise 10 galibiyeti bulunuyor. Taraflar Trabzon'daki 10 maçta ise eşitliği bozamadı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor 47, Fenerbahçe ise 31 gol attı.

Fenerbahçe, Trabzonspor'a son 12 lig maçında da yenilmedi.

Bordo-mavili takım karşısında ligdeki son mağlubiyetini 8 Aralık 2001 tarihinde Trabzon'da yapılan maçta 2-1'lik skorla alan sarı-lacivertliler, daha sonra oynadıkları 12 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içinde 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

İlgili Başlıklar:
Trabzonspor (193 haber)
Futbol İstatistik (83 haber)
Fenerbahçe (812 haber)

Kaynak: AA





MUSTAFA DENİZLİ'NİN YARDIMCISI OLAMADI AMA...

Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Max Mosley, Formula 1’in içinde bulunduğu ekonomik krizden çıkması için acil önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Güney Afrika’da yapılacak 2010 Dünya Kupası’nı hedefleyen ay yıldızlı ekibimiz, eleme grubundaki 3. sınavını bu akşam Bosna Hersek önünde verecek. BJK İnönü Stadı’ndaki maç, saat 21.00’de başlayacak.

Alman çalıştırıcı Michael Skibbe’nin iki yardımcısı Ümit Davala ile Edwin Boekamp görevlerinden alındı. Bu görevden almalar, Skibbe Almanya’da iken yapıldı.

Antalya'da düzenlenen ''Antalya Cup Futbol Turnuvası''nda Bursaspor, Sivasspor'u 2-1 yenerek finale yükseldi.

Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Sinan Engin, kimsenin kendisini göndermediğini söyledi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam