|
|
09 Mayıs 2008 Cuma 14:03
|
Spor
|
KENAN SOFUOĞLU KAZA YAPTI haberine DÜZELTME: Yaralanan kişi, Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi
Süpersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Kocaeli'de antrenman sürüşü sırasında kaza yaparak yaralandı.
İHA, HABERİ BÖYLE GEÇMİŞTİ...
Süpersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, gelecek sezon için çalışmalarını bir süredir Körfez Pisti'nde sürdürüyordu. Sofuoğlu, yaptığı antrenman sürüşü esnasında kaza geçirdi. KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sofuoğlu'nun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Ancak sonradan düzeltme yapıldı. Yaralanan kişi, Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi.
Yaralanma ciddi. Boynunda ve kafatasında kırıklar var.
Voleybolda GM Capital Avrupa Bayanlar Challenge Kupası'nın dörtlü finalinde Galatasaray, üçüncülük maçında Polonya'nın Impel Gwardia Wroclaw takımı karşısında çok üstün bir oyun sergileyerek karşılaşm
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı ve takım kaptanı Alex de Souza, Gaziantepspor maçıyla sarı-lacivertli ekipte 250. maçına çıkmasıyla ilgili olarak, çok mutlu olduğunu söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, son günlerde gündemi meşgul eden konularla ilgili 23 Mart Salı günü basın toplantısı düzenleyecek.
SİVASSPOR: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 2
ANKARAGÜCÜ: 3 - KAYSERİSPOR: 0
ElazIĞ depreminde annesini ve bir kardeşini kaybeden Keko Çiçek, Galatasaray Kulübü'nün davetlisi olarak babası Mehmet Ali ve amcası İsa Çiçek'le birlikte İstanbul'a geldi.
|