|
|
10 Mayıs 2008 Cumartesi 04:57
|
Spor
|
Semih, Trabzon maçında da ağları sarsarak gol kralı olmayı planlıyor
Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme yapan Semih Şentürk, 2007- 2008 sezonunu gol kralı olarak kapamayı hedefliyor.
Sürekli Mateja Kezman'ın arkasında yedek beklemesine rağmen ligde bu sezon 17 gol kaydederek krallık koltuğunda ilk sırada yer alan ve ismi 'Kulübedeki Kral'a çıkan Semih, bugünkü karşılaşmada da gol atacağına inanıyor. Gol kralı olması durumunda önemli ve gerçekleştirilmesi zor bir başarıya imza atacak olan Fenerbahçeli futbolcu yaptığı açıklamada, "Gol kralı olmak bir forvet için mutluluk ve gurur kaynağıdır. Her futbolcu bu duyguyu yaşamak ister. Ben de isterim. Eğer hem gol krallığına ulaşırsam hem de Ali Sami Yen Stadı'ndan gelecek müjdeli haberle şampiyonluğu kazanırsak, dünyanın en mutlu insanı olurum" dedi.
648. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık yarı final güreşleri yapıldı.
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'i transfer etmek istiyor.
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) kariyerinin zirvesinde bulunan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, prensip anlaşmasına vardığı Portland'dan vazgeçerek, Toronto Raptors'ın 53 milyon dolar
NEDEN TURKUVAZ FORMA? TERİM'İN GEREKÇELERİ DE ŞÖYLE:
Türk Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid Takımı'nın, Kaka ve Cristiano Ronaldo gibi futbolculara verdiği yüksek transfer ücretleriyle ilgili "Dünyada bu kadar konuşulmuyor. B
YAĞLI'DA ŞAMPİYONLAR GÜNÜ
|