|
|
11 Mayıs 2008 Pazar 20:02
|
Spor
|
Sakaryaspor, kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'a 1-0 mağlup olarak, Süper Lig şansını play-off maçlarına bıraktı
SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ COŞKUN DEMİRBAKAN: "SÜPER LİG'E ÇIKMAYI SADECE BİR HAFTA ERTELEDİK"
Sakaryaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç sonrası yaptığı açıklamada, Süper Lig'e çıkmayı sadece bir hafta ertelediklerini söyleyerek, "Yüzde 50 şansımız vardı. Onu kaybettik. Play-off'ta 4 takım var. Hepsinin yüzde 25 şansı var. Süper Lig'e çıkan Kocaelispor'u kutluyorum. Darısı bizim başımıza. Süper Lig'e çıkmayı bir hafta erteledik. Bugün rakibin bir ya da iki pozisyonu vardı. Bizim daha fazla pozisyonumuz vardı, ancak rakip kaleciyi geçemedik. Bugün galip gelmek için her şeyi denedik. Ancak son hareketlerde biraz eksik kaldık. Cuma günü başlayacak play-off maçlarına kadar zamanımız var. Bu, benim takımı tanımam için iyi bir zaman" diye konuştu. Samsunspor maçındaki kadroyu değiştirdiğini belirten Demirbakan, "Kayseri Erciyesspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Kayseri Erciyesspor iyi bir takım. Onun için daha tecrübeli oyuncularla maça başladım" dedi. Demirbakan ayrıca, İstanbulspor maçı başta olmak üzere geçmişteki maçların unutulması gerektiğini söyledi.
Sakaryaspor'u yenmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, "Oynanan futboldan memnunum. Ancak play-off'a gidemediğimiz için üzgünüz. Geçtiğimiz hafta zaten çok büyük avantaj kaybettik. Sakaryaspor'a play-off'ta başarılar diliyorum" diye konuştu.
Adnan Polat, kongre öncesi zehir zemberek açıklamalar yaptı. Rakibi Adnan Öztürk’e göndermelerde bulunan Polat, patrondan izin alarak Galatasaray’ın yönetilemeyeceğine dikkat çekti.
Sarı-Lacivertli yönetim sezon başında Sivasspor'dan alınan ancak bugüne kadar yaptığı hatalarla saç baş yolduran Bilica'yı gönderip yerine İspanyol takımı Villarreal'de forma giyen Diego Godin'i almak
Galatasaray Sportif A.Ş, bir gazetede yer alan “Galatasaray'a kayyum şoku” haberinin doğru olmadığını bildirdi.
PFDK Diyarbakırspor'a 3 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi. Böylece Diyarbakırspor'un toplam cezası 6 maça çıktı.
PFDK tribünden düşen taraftarla ilgili G.Saray'a 185 bin TL para cezası verdi
Galatasaray'da birleşme operasyonuna karşı çıkan İngiliz Fon QVT, mahkemeye giderek kayyum talebinde bulundu.
|