|
|
12 Mayıs 2008 Pazartesi 10:32
|
Spor
|
EN FAZLA GÖREV FIRAT AYDINUS'A VERİLDİ
Süper Lig'de 2007-2008 sezonunda yapılan 306 maçta, 35 hakem görev yaptı. En fazla görev verilen hakem, 19 maçla Fırat Aydınus oldu.
34 hafta süren bu sezonda, 19 maç yöneten Fırat Aydınus'u, 18'er maçla Cüneyt Çakır, M. Kamil Abitoğlu ve Yunus Yıldırım izledi.
Bu sezon en az görev alan hakemler ise 1'er kezle Cüneyt Bakıroğlu, M. İlker Coşkun, Taner Gizlenci ve Yıldıray Arslan oldu.
Bu sezon ilk kez Turkcell Süper Lig hakemi kategorisine yükselen Cemil Şensöz, Sinan Cem İyihuylu ve Mete Kalkavan ise ligde maç yönetme şansı yakalayamadı.
Hakemler arasında toplamda rekortmen Hüseyin Göçek'di. Göçek, yönettiği 17 maçta, 87 sarı, 6 da kırmızı olmak üzere toplam 93 kartla bu kategoride başı çekti. Ligde Göçek'i toplam 91 kartla (88 sarı-3 kırmızı) Cüneyt Çakır ve toplam 88 kartla (82 sarı-6 kırmızı) Fırat Aydınus izledi.
Bünyamin Gezer, 7 kırmızı kartla en fazla kırmızı kartını çıkaran, Fırat Aydınus da 7 penaltıyla en fazla penaltı veren hakemdi.
17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası final müsabakasında İspanya, Fransa'yı 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. İspanya'ya kupayı UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik verdi.
BANK ASYA 1. LİG PLAY-OFF MAÇLARI SONUÇLANDI. BOLU DA ESKİŞEHİR DE RAKİPLERİNİ PENALTILARDA GEÇTİ. ŞİMDİ BU İKİLİ KARŞILAŞACAK:
Eskişehirspor: 6 Diyarbakırspor: 5
Bank Asya 1. Lig Play-off yarı final maçında Boluspor, Ali Sami Yen Stadı'nda penaltı atışları sonucunda Sakaryaspor'u 5-3 yenerek finale yükseldi
PLAY-OFF MÜCADELESİ İÇİN İSTANBUL'A GİDEN TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA. ESKİŞEHİRSPOR, BOLUSPOR VE SAKARYASPOR TARAFTARLARI, KOCAELİ'NDE BİRBİRLERİNE GİRDİ
HER TRANSFER DÖNEMİNDE 'ÇEŞİTLİ BALONLARIN' HABER OLMASI BİR SPOR BASINI NORMALİDİR. SON HABERLER BÖYLE:
|