|
|
13 Mayıs 2008 Salı 03:51
|
Ekonomi
|
Çiller'in borsacısı son yolculuğuna uğurlandı
Eski İMKB Yönetim Kurulu üyelerinden ve Ulus Menkul Değerler AŞ'nin kurucusu Mustafa Yılmaz için Borsa'da tören düzenlendi
İMKB'nin bahçesinde Yılmaz'ın naaşı başında yapılan törende konuşan Borsa Başkanı Hüseyin Erkan, sermaye piyasasının duayeni ve eski Borsa Yönetim Kurulu üyesini kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Törene Mustafa Yılmaz'ın ailesi, yakınları ve Borsa çalışanları katıldı. Yılmaz'ın cenazesi, Levent Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Florya Şenlikköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mustafa Yılmaz (63), eski başbakanlardan Tansu Çiller'in borsacısı olarak ünlenmişti. Merkezi sinir sistemini felç eden bir çeşit kas hastası olan ve evinde tedavisi süren Yılmaz, önceki gün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 20 yılı aşkın bir süredir borsacılık yapan Yılmaz, Türkiye'nin ilk Vakıfhanlı borsa bankerlerindendi. Tansu Çiller'in hükümet ortağı olarak görev yaptığı 1990'ların ikinci yarısında sermaye piyasalarıyla ilgili çıkışları ile kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Yılmaz, 2004'te tekerlekli sandalyeye mahkûm oldu ve 2005'te solunum cihazına bağlandı. Ancak şirket yönetimiyle bağını koparmadı.
ŞİMDİ: 30 yaşındaki İzzet Pinto, yarışmanın İtalyanlara sattığı formatını ‘Televizyon Oscar’ı’ olarak bilinen Emmy adaylığına taşımayı başardı.
Bu soruya muhatap olan her 10 KİŞİDEN 9'U YOK dedi
Deterjan kullanımında yüzde 33 tasarruf sağlayan 'Konsantrematik Logolu Deterjanlar' piyasaya çıkıyor.
RADİKAL GAZETESİ, BU YAZI İÇİN MANŞETİNDEN ŞU İDDİADA BULUNDU: BU YAZIYI OKURSANIZ, KRİZİ ANLARSINIZ
HANİ BUNU YAPMAYACAKTINIZ; ÖYLE DİYORDUNUZ, DİYORLAR... Her ülkenin kendi çözümünü oluşturmasını savunan Almanya, mali krizden olumsuz etkilenen bankalarını desteklemek için acil bir yasa çıkaracak
İsviçre'de turistler yakında, sığınaktan bozma dünyanın ilk "sıfır yıldızlı" otelinde konaklayabilecek.
|