türk net en son haber 21 Mart 2010Güncelleme: 21.03.2010 16:39 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
İsveç
Gurbetçi Haberleri Yeryüzü Türkleri
Yanardağ Faaliyetleri
Mezar Cenaze Kültürü
ÖDP
Turizm
Çevre Sağlığı
Küresel Isınma
Çevre Sorunları
Coca Cola
Add to Google
20 Mayıs 2009 Çarşamba 10:34 Politika

DP Genel Başkanı Cindoruk: 'Bu sefer engel tanımayacağız, ANAP’la birleşeceğiz'

ANAP Genel Başkanı Salih Uzun dün Cindoruk’u kaldığı Best Apart Otel’de ziyaret etti. Görüşme öncesi iki genel başkan açıklama yaptı.


Uzun, “İhtiyacımız olan şey Türkiye’nin bütün renklerini kucaklayacak siyaset anlayışını ortaya koymaktır. Bunu da ancak DP ve ANAP gibi merkez sağ partilerinin yapabileceğine inanıyorum. ANAP olarak elimizden gelen katkıyı vereceğimizi söylüyoruz” dedi.

Cindoruk ise şöyle konuştu:

“Bu birlikteliğin ortaya çıkmasını istiyorum. Bu sefer engel tanımayacağız. Bu birleşmeyi, tarihi Demokrat Parti etrafında toplayacağız. Çünkü Anavatan Partisi, Demokrat Parti’dir. Şimdi hepimiz yeniden küllerimizden doğacağız. Beraber olacağız. Mayıs, haziran düğün aylarıdır. Bir düğün yapacağımızı ümit ediyorum. Türkiye yeni birlikteliklere, doğru yelken açacaktır.”
Cindoruk, bir gazetecinin “Bir takvim var mı?” sorusuna, gülerek, “Hukuki engeller olabilir, siyasi kanunlar var. Hepsine bakacağız. Geçen sefer takılınmış. Bu sefer takılmayacağız” dedi.

İlgili Başlıklar:
Hüsamettin Cindoruk (53 haber)
Demokrat Parti (106 haber)
Anavatan Partisi (91 haber)






TBMM Genel Kurulu, haftaya sözlü sorularla başlayacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 23 Mart Salı günü bir saat süreyle sözlü soruları yanıtlayacak.

SAVAŞ AY ile söyleşi yapan Ak parti genel başkan yardımcısı eski milli eğitim bakanı HÜSEYİN ÇELİK şunları söylüyor:

CHP'den ihraç edildikten sonra Türkiye Değişim Hareketi liderliğini sürdüren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ardından, eski eşi Aylin Kotil'in de CHP'deki 'aktif' siyasi yaşamı son buldu.

Anayasa değişikliğinin paket olarak sunulmasını eleştiren Baykal, 'Cumhurbaşkanı, referanduma gidecek paketin ayıklanması için etkinlik sergileyebilir' dedi

Tayyip Erdoğan, ünlü komedyenin esprisiyle kahkahalara boğuldu.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam