|
|
10 Haziran 2009 Çarşamba 14:53
|
Politika
|
BAYKAL, DAVETİ KABUL ETTİ... IRAK'A GİDECEK
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'den gelen daveti kabul ettiği ve Irak'a gideceği bildirildi.
Detaylar geliyor...
TBMM Genel Kurulu, haftaya sözlü sorularla başlayacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 23 Mart Salı günü bir saat süreyle sözlü soruları yanıtlayacak.
SAVAŞ AY ile söyleşi yapan Ak parti genel başkan yardımcısı eski milli eğitim bakanı HÜSEYİN ÇELİK şunları söylüyor:
CHP'den ihraç edildikten sonra Türkiye Değişim Hareketi liderliğini sürdüren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ardından, eski eşi Aylin Kotil'in de CHP'deki 'aktif' siyasi yaşamı son buldu.
Anayasa değişikliğinin paket olarak sunulmasını eleştiren Baykal, 'Cumhurbaşkanı, referanduma gidecek paketin ayıklanması için etkinlik sergileyebilir' dedi
DERLER Kİ: ANAYASA MAHKEMESİ, NEREDEYSE SADECE CHP'NİN İTİRAZLARI İÇİN MESAİ YAPIYOR
Tayyip Erdoğan, ünlü komedyenin esprisiyle kahkahalara boğuldu.
|