Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 12:17 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Haldun Dormen
İzel - Şarkıcı
Sinan Çetin
Televizyon Dizileri
Televizyon Dünyası
İbrahim Tatlıses
Estetik Operasyonlar
Kurtlar Vadisi
Türk Sineması
Güzellik Yarışmaları
Add to Google
22 Şubat 2007 Perşembe 09:34 Politika

5 bakan Trabzonlulara MORAL VERMEYE gittiler... Horon tepmeyeni içeri almayız dediler... Horon'da en çok zorlanan Abdullah Gül oldu...

İŞTE ABDULLAH GÜL'ÜN TRABZONLULARA MORAL KONUŞMASI: BUGÜN HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, gazeteci Hrant Dink cinayetinin ardından yaşananların, Trabzonluları üzmemesini istedi. Gül "Bugün hepimiz Trabzonluyuz. Olumsuzlukların, Trabzonluları üzmemesi lazım. Bunlar bireysel olaylar. Türkiye'nin her tarafında olabiliyor. Bunlara karşı tedbir alınmlı" dedi.

TAYAD'lılara linç girişimi, rahip cinayeti ve son olarak gazeteci Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın memleketi olmasıyla gündeme gelen Trabzon'u tanıtmak amacıyla düzenlenen 'Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri' dün Atatürk Kültür Merkezi Fuar alanında başladı. Etkinliklerin açılış törenine Gül'un yanı sıra, devlet bakanları Kürşad Tüzmen, Mehmet Aydın, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Nafiz Özak katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gül, Türkiye'nin her tarafında Trabzon'dan çıkmış çok sayıda siyasetçi, bilim adamı, sanatçı ve işadamları olduğunu söyledi. Hrant Dink cinayetine de değinen Gül şunları söyledi:

"Bugün hepimiz Trabzonluyuz. Olumsuzlukların, Trabzonluları üzmemesi lazım. Bunlar bireysel olaylar. Türkiye'nin her tarafında olabiliyor. Ama bunlara karşı tedbir alınması lazım. Trabzon, övündüğümüz büyük bir şehirdir. Kendine has kültürü, şahsiyeti olan bir şehirdir. Bunlar, Trabzon'un zenginliğidir."

Trabzonlu Bayandırlık ve İskân Bakanı Özak ise "Trabzon, metrekareye düşen sanatçı sayısı en fazla ildir" ifadesini kullandı.

Açılışın ardından Gül ve diğer bakanlar standları gezdiler ve Trabzonlu gençlerle horon teptiler. Trabzon Spor Vakfı ve Trabzon Derneği'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yöresel el sanatları sergisi de yer alıyor. 24 Şubatta son bulacak etkinliklerde, Trabzonlu ressam ve fotoğrafçıların eserleri de sergilenecek. Trabzonlu yazarların kitaplarını imzalayacağı etkinliklerde Karadeniz'in ünlü sesleri, Süreyya Davulcuoğlu, Fuat Saka ve İbrahim Can konser verecek.

İlgili Başlıklar:
Trabzon (69 haber)
Abdullah Gül (539 haber)






CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, çarşaflı bir kadına CHP rozeti takmasıyla başlayan parti içi tartışma sürüyor.

Vakit gazetesi sahibi ve muhabiri hakkında soruşturma başlatıldı. CHP'li Kılıçdaroğlu'nun suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

ERTELENDİ... Gül'ün kulak rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır ziyareti daha sonraki bir tarihe bırakıldı.

DP Genel Başkanı Soylu, partisinin 22 Temmuz seçimlerinde aldığı oyun altında kalması durumunda genel başkanlığı bırakacağını açıkladı.

CHP'nin Sultanbeyli belediye başkan adayı Osman Nuri Bedir, açık gezeniyle kapalısıyla, cübbelisiyle sarıklısıyla CHP'yi iktidara taşıyacaklarını söyledi.

BÖYLECE: Başbakan, bir taşla iki kuş vuracak, kabinede revizyon yapacak

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam