|
|
02 Mart 2007 Cuma 10:38
|
Politika
|
Ak Parti'nin kendi yaptırdığı ankete göre, Cem Uzan'ın oyları tekrar artmaya başladı
AK Parti'nin 180 bin denek üzerinde yaptırdığı anketin ilk sonuçları ilginç veriler ortaya çıkardı.
Buna göre, oyları yüzde ikilerde seyreden Cem Uzan'ın partisi GP'nin oyları yüzde 6'lara ulaştı.
Aynı ankette kararsızlar yüzde 27, AK Parti'nin oy oranı ise yüzde 31 olarak gözüküyor.
Diğer partiler ise şöyle: CHP yüzde 13, MHP yüzde 8, DYP yüzde 6.5, DTP yüzde 3,5, ANAVATAN yüzde 2. Ankette Köşk için seçmene sunulan isimler arasında en yüksek oyu Erdoğan'ın aldığı gözüküyor.
|
Yorumlar |
|
yılmaz sezer
-
03.03.2007 09:43
|
|
Biz millet olarak,kendimize yapılan iyilikleri ve kötülükleri zamanla unutuyoruz..Genç parti ye oy verenler,uzanları pek iyi tanımıyorlar galiba,yada menfaatleri gereği oy veriyorlar..Menfaatini düşünerek haraket edenler,zaman içerisinde kaybetmeye mahkumdurlar.
|
|
iskender odabaşıoğlu
-
02.03.2007 23:37
|
|
Cem Uzanın oyları sözkonusu olduğunda nedense aklıma hep AZİZ NESİN gelir :)) hani şu Türk milletinin yüzde....
|
ZAFER Bayramı nedeniyle bu akşam Gazi Orduevi’nde verilecek resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşsiz davet edildi.
CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
DP lideri Soylu’nun partinin geçmiş hesaplarını inceleme altına almasına tepki gösteren Ağar “Dil uzatanın dilini keserim” dedi. AMA:
Genelkurmay Başkanlığı devir teslim töreninde kapıda kalan CHP Lideri Baykal da Org. Büyükanıt'a, 'Ben de üzüldüm. Herşeye rağmen ben de özür dilerim' diye cevap verdi.
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DTP'lilere DAVETİYE YOK...
|