Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 1 Aralık 2008Güncelleme: 01.12.2008 19:13 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Aytaç Durak
Seks Endüstrisi
İzmit - Kocaeli
Doğalgaz
Magazin
Kurban Bayramı Haberleri
Bayram tatili
DTP
Kürt Sorunu
Yerel Seçimler
Add to Google
03 Eylül 2007 Pazartesi 08:00 Politika

Program görüşmeleri bugün

60. Hükümet’in programı üzerindeki görüşmeler, bugün TBMM Genel Kurulu’nda yapılacak.

Program görüşmelerine sıkı hazırlanan muhalefet temsilcilerinin AKP hükümetine yönelik ilk ciddi eleştirilerini bugün yapması bekleniyor.

Programın görüşmeleri için TBMM Genel Kurulu, bugün saat 15.00’te toplanacak. Meclis’te grubu bulunan siyasi partilerin program üzerindeki konuşmaları 40’ar, şahıslar adına yapılacak konuşmalar ise 10’ar dakikayla sınırlı olacak.

Program üzerinde AK Parti grubu adına, grup başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Nihat Ergün, CHP grubu adına Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu söz alacak, MHP grubu adına ise Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin konuşması bekleniyor. DTP grubunda ise Grup Başkanı Ahmet Türk’ün kürsüye çıkması bekleniyor. Daha sonra da, geçen hafta yeni Meclis’in ilk krizini çıkaran Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç kendisi adına söz alarak program üzerine konuşacak.Yapılan eleştirilere hükümet adına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yanıt verecek. Genel Kurul, görüşmelerin bitimine kadar çalışacak.

İlgili Başlıklar:
Hükümet (38 haber)
TBMM (494 haber)






Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak'ın AKP'den istifasını da yorumladı. Erdoğan, '2004'de kendisi aday olmak istedi.. Hayırlısı olsun' dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara'da artık değişim ve yeni vizyona ihtiyaç olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, AK Parti’den “300 partili ile temayül yoklaması yaptıktan sonra adaylık konusunu değerlendireceğiz” açıklaması nedeniyle istifa etti.

PATLAMADA 2'Sİ POLİS 4 KİŞİ YARALANDI

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Çiçek, açıklama yapıyor:

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Metropoll Araştırma Şirketi'nin 'Bugün seçim olsa' anketinde partilerin oyları MUM GİBİ ERİDİ...

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam