Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 1 Aralık 2008Güncelleme: 01.12.2008 17:56 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Aytaç Durak
Seks Endüstrisi
İzmit - Kocaeli
Doğalgaz
Magazin
Kurban Bayramı Haberleri
Bayram tatili
DTP
Kürt Sorunu
Yerel Seçimler
Add to Google
19 Eylül 2007 Çarşamba 11:57 Politika

İftar çadırına korumasız gelen ve kuyrukta bekleyen bakanı vatandaşlar tanımadı

Bakan Şimşek, önceki akşam orucunu belediyenin iftar çadırında açtı. Koruma ordusu olmayınca vatandaşlar Şimşek'i tanımadı. Bakan olduğunu öğrenince de "işsizlik" üzerine derin sohbet yapıldı..

Hazine'den Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, önceki akşam orucunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iftar çadırında açtı. Sade vatandaş gibi yemek kuyruğuna giren ve self servis yemeğini alan Şimşek, çadırda boş bulduğu bir yere oturdu. Koruma ordusu olmayınca vatandaşlar Şimşek'i önce tanımadı. Ancak, bakan olduğunu öğrenince "işsizlik" üzerine derin bir sohbet yapıldı.

Şimşek, iftar saati yaklaşırken Hazine Müsteşarlığı'na en yakın çadırda oruç açacağını danışmanlarına söyledi. Özel önlem ve hazırlık istemeyen Şimşek, Ankara Şehirlerarası Termali'nin karşısında kurulan iftar çadırının önünde yaklaşık 10 dakika kuyrukta bekledi. Daha sonra "Şehriye çorba, patlıcan kebap ve kompostodan" oluşan mönüyü self servis tepsisi ile alan Şimşek, bir süre uygun masa aradı. Korumaların önceden yer ayırmasını istemeyen Şimşek, bulduğu ilk sandalyeye oturdu. Takım elbise kravatlı hali ile vatandaşların dikkatli gözlerle süzdüğü Şimşek, bakan olduğu anlaşılınca yoğun ilgiyle karşılaştı. Bu sırada "Helal olsun", "İnşallah başarılı olursunuz" sözleri duyuldu.

Bir vatandaş Şimşek'e, "İşsizlik sorununu nasıl çözeceksiniz?" diye sordu. Şimşek, "Biz hükümet olarak bireysel çözümlere odaklı değiliz. Ekonomik istikrarı koruyarak, ülke geneline yaygın çözümler hedefliyoruz" dedi. Bir başka vatandaşın ekonomik durgunluktan yakınıp, "İnşaat işçisiyim ama iş bulamıyorum" demesi üzerine daha Şimşek açıklama yapmaya fırsat bulamadan bir diğeri, "Artık inşaat sektöründe de kalifiye eleman aranıyor" bilgisini verdi. Şimşek de bu bilgiyi onayladı. Önümüzdeki dönemde, işgücüne nitelik kazandırmayı düşündüklerini söyledi.

İlgili Başlıklar:
Ramazan Ayı (20 haber)
Mehmet Şimşek (22 haber)





Yorumlar
Akif Akyel - 19.09.2007 14:08
Helâl olsun!Böylesi bakanlara ihtiyacı var memleketin.Halk çocuğu Mehmet Şimşek'i memleketine hizmet ederken görmek harika.Mehmet Şimşek'in yaptığının riya olduğunu düşünenler,onun geçmişine baksınlar derim...Merrill Lynch'de aylığı bir yıllık bakan maaşına tekabül ederken bırakıp gelen birisi o!Allah razı olsun,hizmetlerinin devamını nasip etsin..

Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak'ın AKP'den istifasını da yorumladı. Erdoğan, '2004'de kendisi aday olmak istedi.. Hayırlısı olsun' dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara'da artık değişim ve yeni vizyona ihtiyaç olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, AK Parti’den “300 partili ile temayül yoklaması yaptıktan sonra adaylık konusunu değerlendireceğiz” açıklaması nedeniyle istifa etti.

PATLAMADA 2'Sİ POLİS 4 KİŞİ YARALANDI

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Çiçek, açıklama yapıyor:

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Metropoll Araştırma Şirketi'nin 'Bugün seçim olsa' anketinde partilerin oyları MUM GİBİ ERİDİ...

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam