Nethaber Haber Key Odemeleri

Key Odemeleri, Keyodemeleri

türk net en son haber 28 Ağustos 2008Güncelleme: 28.08.2008 11:33 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Ölüm
Rusya Türkiye İlişkileri
Aile İçi Şiddet
İsrail
Gürcistan - Rusya Savaşı
Gürcistan
Michael Skibbe
Galatasaray
Şampiyonlar Ligi
ABD Başkanlık Seçimleri 2008
Add to Google

17 Kasım 2007 Cumartesi 00:33 Politika

Kamuoyunun MERAKI bu: Ahmet Necdet Sezer'in iki kez veto ettiği isim TRT'ye genel müdür atanacak mı?

TOP, CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL'DE

RTÜK, dün yaptığı toplantıda TRT Genel Müdürlüğü adaylığı için Başbakanlık’a bildirilecek üç ismi İbrahim Şahin, Nurullah Öztürk ve Prof. Dr. Etem Köklükaya olarak belirledi. RTÜK bu ismleri Başbakanlık’a bildirecek. Bakanlar Kurulu da bu üç isimden birini TRT Genel Müdürlüğü’ne atayacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayının ardından yeni genel müdür göreve başlayacak.

TRT Genel Müdürlüğü için 10’uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından iki kez veto edilen Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şahin’in adı öne çıkıyor.

TRT Genel Müdürlüğü koltuğuna adaylık için yasal süre içinde toplam 58 kişi başvurda bulunmuştu.

10. Cumhurbaşkanı Sezer tarafından iki kez veto edilen Şahin’in, bu sefer TRT Genel Müdürü olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1962 doğumlu olan Şahin, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Kaymakamlık görevlerinde bulunan Şahin, 2002 yılında Ulaştırma Bakanlığı’nda danışman olarak göreve başladı. 2003-2005 yılları arasında PTT Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Şahin, PTT’nin kâra geçirilmesindeki başarılarıyla dikkat çekti. Şahin, 2005 yılının Nisan ayından bu yana Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığı’nı yürütüyor.

İlgili Başlıklar:
Ahmet Necdet Sezer (146 haber)
Cumhurbaşkanı Sezerin Vetoları (41 haber)
TRT (73 haber)
Abdullah Gül (512 haber)






Ağrı’da Şener’i karşılamaya gittiği için Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat tarafından uyarılan Ağrı Merkez İlçe Başkanı, tatildeyken koltuğundan oldu.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt, Ergenekon soruşturması çerçevesinde ifade vermek üzere Ankara Adliyesi'ne geldi.

SABIKASI SAY SAY BİTMİYOR da onun ifadesi

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, göreve gelişinin birinci yıldönümünde NTV’nin sorularını yanıtladı. İŞTE SÖYLEDİĞİ ALTI ÇİZİLESİ SÖZLER:

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nı Org. Koşaner'e devreden Org. Başbuğ, 'Terör örgütünün durumundan Türkiye'nin nasıl istifade edebileceği üzerinde dikkatle durulmalıdır' dedi.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’ün eşi Ferda Paksüt, 'Kuzey Irak’ta bombalandık. Bu kadar tedirgin olmadım. Tutuklanma ihtimalini bile düşünüyorum' dedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY