türk net en son haber 5 Eylül 2008Güncelleme: 05.09.2008 15:35 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Osman Pamukoğlu
Siyasi partiler
Şafak Sezer
Cem Özer
Beyaz Eşya Pazarı
Arçelik
Bakanlar ve Bakanlıklar
Ergenekon Davası
Türk Silahlı Kuvvetleri
Abhazya
Add to Google

19 Ocak 2008 Cumartesi 10:45 Politika

Cumhurbaşkanı, bu kez de Suriye'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Şam: 2008 Yılı Arap Birliği Kültür Başkenti'' etkinliklerine katılmak üzere, saat 10.40'da Ana uçağı ile Suriye'ye gitti.

Cumhurbaşkanı Gül'ü Esenboğa Havalimanında TBMM Başkanı Köksal Toptan uğurladı. Uğurlamada Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa Esen ve Ankara Valisi Kemal Önal ile öteki ilgililer de hazır bulundu.

TBMM Başkanı Toptan, havalimanından ayrılırken, kendisine soru sormak isteyen basın mensuplarına, ''pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceğini'' söyledi.

İlgili Başlıklar:
Abdullah Gül (520 haber)
Suriye (96 haber)






CHP Lideri Baykal, NTV'nin canlı yayında Almanya'da devam eden Deniz Feneri yolsuzluk davasıya ilgili önemli bir açıklamada bulundu:

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Anayasa değişikliği için Mecliste grubu bulunan siyasi partilere uzlaşma çağrısında bulundu.

Diyarbakır’da sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşen ve 'Diyarbakırlıların bize fahri hemşerilik vermesi lazım' diyen Org. Başbuğ’a DTP’lilerden tepki geldi.

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu üyesi Olli Rehn'in açıklamalarının gerçeği tam olarak yansıtmadığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun sürenin ardından denize girdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam