türk net en son haber 7 Eylül 2008Güncelleme: 07.09.2008 06:01 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Ermenistan
Milli Takım ve Milli Maçlar
Tayyip Erdoğanın Sözleri
Aydın Doğan
Polemik
Şanlıurfa Haberleri
Deprem
Hülya Koçyiğit
Yerel Seçimler
Asıf Ali Zerdari
Add to Google

14 Şubat 2008 Perşembe 14:07 Politika

Ak Parti, 'Üniversitede türban serbestisinin arkasından kamuda türbanı serbest bırakacağız' diyen vekili DİSİPLİNE gönderdi

AK Parti Grup Yönetim Kurulu, AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna'nın Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verdi.

AK Parti Grup Yönetim Kurulu, başörtüsü tartışmalarının tırmandığı dönemde Konya'da yaptığı açıklamada kamu hizmeti veren personel için de türban yasağının kaldırılmasını hedeflediklerini söyleyen Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Hüsnü Tuna hakkında inceleme başlatmıştı. Tuna'nın yazılı savunmasını da alan Grup Yönetim Kurulu, Tuna hakkındaki kararını bugün verdi. Tuna'nın, uyarılması talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bildirildi.

İlgili Başlıklar:
AKP (274 haber)
Türban Sorunu (382 haber)






AK Parti'nin, 2004 yerel seçimlerinde CHP'ye kaptırdığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Bakanlığı için, Türk sinemasının yıldızı Hülya Koçyiğit'i düşündüğü dedikoduları gündeme bombo gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan ile bu akşam Dünya Kupası grup eleme maçı oynayacak A Milli Futbol Takımı kafilesini ziyaret etti.

ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras Türkiye’nin Ermenistan ile oynayacağı maçı izlemek üzere dün Erivan’a gitti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Cumhuriyeti'nin 85 yıllık tarihinde Erivan'ı ziyaret eden en üst düzey Türk yetkilisi olacak.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam