|
|
05 Aralık 2006 Salı 12:20
|
Politika
|
Ortadoğu'da 'aktif siyaset benimseyen' Tayyip Erdoğan, yarın Suriye'ye gidiyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Suriye'ye günübirlik bir ziyaret gerçekleştireceğini söyledi.
AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda İran'a yaptığı ziyaret ve Ortadoğu'daki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başbakan Erdoğan, yarın Suriye'ye günübirlik bir ziyaret gerçekleştireceğini ve Devlet Başkanı Beşar Esad ile Irak ve Ortadoğu'daki gelişmeleri konuşacağını açıkladı. Suriye'nin ardından Lübnan'ı da ziyaret etmeyi planladığını kaydeden Erdoğan, bu ziyaretin tarihinin belirlenmeye çalışıldığını belirtti. Erdoğan, Lübnan ziyaretinde, burada görev yapan Türk birliğini ziyaret edeceğini ve Başbakan Fuat Sinyora ile de görüşeceğini bildirdi.
Başbakan Erdoğan, "Hedefimiz, 'Ortadoğu'da barışa Türkiye olarak nasıl katkıda bulunuruz'. Bunun üzerinde durmak" dedi.
KURYE YAKALANDI: ANCAK KURYE'NİN OLAYIN İÇİNDE OLUP OLMADIĞI HENÜZ BİLİNMİYOR
24 ihracın 19'unda gerekçe, UYUŞTURUCU KULLANIMI; 5'inde ise gerekce İRTİCAİ FAALİYETLER
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, 'Bundan sonra Kılıçdaroğlu, kesinlikle kimseye iftira atamayacak' dedi.
DTP Genel Başkan Yardımcısı Ayna, hükümete yüklendi: AKP'nin savaşçı ve Kürtleri inkar eden tutumu iyice açığa çıktı.
Kılıçdaroğlu, 'Doğalgaz okuma sayaçlarından milyonlarca avro yolsuzluk' yaptığını iddia ettiği Gökçek'i davet etmişti. Gökçek kabul etti ve 'İnşallah kaçmaz' dedi.
CHP lideri Baykal çarşaflı kadınların partisine katılımını savundu. CHP liderinin tek parti dönemindeki kıyafet uygulamasına ilişkin eleştirileri de dikkat çekti.
|