Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 04:51 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Kadın
TBMM
Plajlar
Turizm
e-Devlet
Taksi
Nevzat Basımın Yazıları
Kürt Yönetimi
Kuzey Irak
Yahudiler
Add to Google
29 Şubat 2008 Cuma 13:42 Politika

Zeki Sezer. Gerçek gündeme gel HÜKÜMET

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''Türban konusuyla toplumu bölüp parçalama adımını atmadan hükümeti ve Başbakan'ı uyarıyoruz; gerçek gündeme gelin, ekonomide 2008 de kaybolmasın'' dedi.

Sezer, partisinin Bursa il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, hükümetin Türkiye'yi, işsizlik, açlık ve yoksulluğun en üste çıktığı, uluslararası ilişkilerde büyük bir irtifa kaybettiği bir noktaya getirdiğini savundu.

2007'nin, ekonomide kayıp yılı olduğunu savunan Sezer, ''Bugünkü iktidarla, esas gündemimizi bir kenara bırakıp Türkiye'yi yüzyıllar öncesine götürecek bir karmaşa, kaos ve kavga ortamına götürecek bir siyaset benimsenmiş oldu. Zaten ekonomide bir şey yapmadınız, bir de ABD'den çıkarak yayılan finansal kriz var. Bu Türkiye'yi çok kötü etkileyecek, gerekli önlemleri alın. Fakat onlar önümüzdeki seçimleri düşünerek inanç üzerinden siyaset yapıp, gerçek gündemimizi ıskalamaya devam ediyorlar'' dedi.

Sezer, Türkiye'nin sorunları aşmak için bölünmeye, parçalanmaya değil bir ve bütün olmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, ''inanan inanmayan diye bölmeye, üniversitelerimizi karşı karşıya getirmeye, bölücülüğe hiç birimizin hakkı yok'' diye konuştu.

Sezer, bir gazetecinin ''Öğrencilerin üniversiteye baş örtüsüyle girmesi konusunda, izin veren rektörler mi izin vermeyen rektörler mi suçlu?'' sorusuna, ''Suçu Başbakan işliyor, kirli siyasetçiler işliyor. Hangisi haklı tartışmasına girersek o kaos daha da büyüyecek. Bence haksız olan siyasetçiler'' cevabını verdi.

Sezer, ''Rektörlerin değerlendirmelerine bir taraftan saygı duyuyorum ama rektörlerin üzerinden değil, ben de YÖK Başkanını istifaya davet ediyorum. Kendisini şahsen tanımıyorum ama baştan itibaren göstermiş olduğu davranışlar son derece dengesiz'' dedi.

İlgili Başlıklar:
Zeki Sezer (65 haber)






CHP Sultanbeyli İlçe Merkezi'nde düzenlenen törende, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen ve İl Başkanı Gürsel Tekin, Bedir'in adaylığını birlikte açıkladı.

Fransa Ulaştırma Bakanı Domini Qei Bussereau, konuşma yapmak için kürsüye doğru ilerlerken merdivenlere takılarak yere düştü.

'Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'da olacak' denilirken Gül'den şaşırtan bir açıklama geldi: 'KARAR VERMEDİM'...

CHP'li Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'e cevap vererek, 'Umuyorum uygar bir ortamda Melih Bey ile biraya gelir ve tartışırız' dedi.

Eski DEP'li Zana'yı 10 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, seçme-seçilme ehliyetinden ve diğer siyasi hakları kullanmaktan yoksun bırakılmasına da karar verdi.

Usta yazar Yaşar Kemal, Cumhurbaşkanı Gül'den aldığı ödülün ardından bir teşekkür konuşması yapıyor. İşte o konuşmadan notlar:

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam