|
|
07 Aralık 2006 Perşembe 11:26
|
Politika
|
Erdoğan, TERMAL TATİLDE
BAŞBAKAN ERDOĞAN, YARIN AİLESİYLE BİRLİKTE AFYON'DAKİ 5 YILDIZLI TERMAL TESİSTE DİNLENECEK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın tüm gününü Cumartesi günü açılışını yapacağı Afyon Korel Termal Otel'de ailesiyle birlikte dinlenerek geçirecek.
Başbakan Erdoğan, çeşitli açılışlara katılmak üzere Cumartesi günü yapacağı Afyon gezisini 1 gün öne aldı. Başbakan Erdoğan'ın yarın Afyon'a gideceği ve Cumartesi günü açılışı yapılacak olan 5 yıldızlı Korel Termal Otel'de ailesiyle birlikte dinleneceği öğrenildi. Türkiye'nin en büyük termal oteli olan Korel Otel'in bin 500 yatak kapasiteli olduğu ve 25 milyon dolara mal olduğu bildirildi. Erdoğan, yarın tüm gününü Ali Korkmaz'a ait Afyon'a 15 kilometre uzaklıktaki Korel Otel'de geçirecek. Başbakan Erdoğan, Cumartesi günü de Afyon'da olacak. Afyon Valiliği önünde 33 tesisin toplu açılış törenine katılacak olan Erdoğan, öğleden sonra da Korel Termal Otel'in açılışını gerçekleştirecek.
İstanbul Kadıköy’de boş bir arsada 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde kullanılmış oy pusulaları bulundu. CHP, oy pusulalarıyla ilgili suç duyurusunda bulunacak.
Ankara’da Melih Gökçek, İstanbul’da Kadir Topbaş, AKP’nin yeni dönemde de adayları olacak.
CHP Lideri Baykal, NTV'nin canlı yayında Almanya'da devam eden Deniz Feneri yolsuzluk davasıya ilgili önemli bir açıklamada bulundu:
TBMM Başkanı Köksal Toptan, Anayasa değişikliği için Mecliste grubu bulunan siyasi partilere uzlaşma çağrısında bulundu.
Diyarbakır’da sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşen ve 'Diyarbakırlıların bize fahri hemşerilik vermesi lazım' diyen Org. Başbuğ’a DTP’lilerden tepki geldi.
Dışişleri Bakanlığı kaynakları, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu üyesi Olli Rehn'in açıklamalarının gerçeği tam olarak yansıtmadığını belirtti.
|