türk net en son haber 5 Eylül 2008Güncelleme: 05.09.2008 16:03 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Osman Pamukoğlu
Siyasi partiler
Şafak Sezer
Cem Özer
Beyaz Eşya Pazarı
Arçelik
Bakanlar ve Bakanlıklar
Ergenekon Davası
Türk Silahlı Kuvvetleri
Abhazya
Add to Google

24 Mart 2008 Pazartesi 07:51 Politika

DTP'li vekiller eliyle Abdullah Öcalan Nevruz meydanına mesaj gönderdi: Gelip buraya benimle konuşabilirler

İstanbul Kazlıçeşme'deki kutlamalar sırasında Öcalan’ın mesajı da okundu: NİYE KÜRTLERDEN BU KADAR NEFRET EDİLİYOR DİYE SORUYORLAR

“AKP’nin herhangi bir çözümü yoktur. Paket maketleri de yoktur. Başbakan’a sesleniyorum. Çözümü ABD’de arayacaklarına benim teorik pratik gücüm de var. Gelip buraya benimle konuşabilirler.”

Demokratik Toplum Partisi’nin (DTP) Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlediği nevruz kutlamalarına yaklaşık 100 bin kişi katıldı.

Etkinliğe katılan DTP Milletvekili Emine Ayna “Kürtlere duyulan bu kin ve nefret niye? Kürtleri düşman etmeyin kendiniz yanarsınız” diye konuştu.

‘Çözümün adresinin açık olduğunu’ dile getiren Ayna, “Adres bellidir. Önce PKK gerillalarının sosyal yaşama dahil olmasını sağlayın. Bu cesur yürekler ikinci adres olarak İmralı’yı işaret ediyor. Diyorlar ki İmralı’ya kulak verin. PKK’nın çağrısı dikkate alınmalıdır. Hükümete çözümün adresini gösteriyoruz” dedi.

İlgili Başlıklar:
Nevruz Kutlamaları (34 haber)
Abdullah Öcalan (80 haber)
Kürt Sorunu (277 haber)
DTP (481 haber)
PKK (378 haber)






Ankara’da Melih Gökçek, İstanbul’da Kadir Topbaş, AKP’nin yeni dönemde de adayları olacak.

CHP Lideri Baykal, NTV'nin canlı yayında Almanya'da devam eden Deniz Feneri yolsuzluk davasıya ilgili önemli bir açıklamada bulundu:

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Anayasa değişikliği için Mecliste grubu bulunan siyasi partilere uzlaşma çağrısında bulundu.

Diyarbakır’da sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşen ve 'Diyarbakırlıların bize fahri hemşerilik vermesi lazım' diyen Org. Başbuğ’a DTP’lilerden tepki geldi.

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu üyesi Olli Rehn'in açıklamalarının gerçeği tam olarak yansıtmadığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun sürenin ardından denize girdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam