Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 1 Aralık 2008Güncelleme: 01.12.2008 21:33 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Prof. Dr. Mustafa Akaydın
Yerel Seçimler
Askeri Operasyonlar
Aytaç Durak
Seks Endüstrisi
İzmit - Kocaeli
Doğalgaz
Magazin
Kurban Bayramı Haberleri
Bayram tatili
Add to Google
27 Mart 2008 Perşembe 11:30 Politika

Anayasa Mahkemesi Başkanı, açıklama yaptı: Cumartesi, Pazar çalışırız; Pazartesi 'dava açıp açmama kararına' bakarız

ANAYASA MAHKEMESİ, İLK KARARINI DAVAYI AÇIP AÇMAMA KONUSUNDA VERECEK. RAPORTÖRÜN RAPORUNU YARIN MAHKEME ÜYELERİNE VERMESİ BEKLENİYOR

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AK Parti'nin kapatılması istemiyle açılan davayla ilgili iddianamenin ön incelemesinin büyük ihtimalle pazartesi günü yapılabileceğini bildirdi.

Kılıç, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, iddianame ile ilgili ön incelemeyi yapmakla görevlendirilen raportörün raporunu en geç yarın bitirebileceğini ifade ettiğini bildirdi.

Kılıç, ''Raporu bitirirse cumartesi ve pazar günü bizim için çalışma fırsatıdır. Pazartesi günü için herhangi bir sıkıntı olmazsa konuyu görüşmeye başlarız diye düşünüyorum'' dedi.

BİLGİ NOTLARI

AKP'YE YÖNELİK KAPATMA DAVASI AÇILACAK MI AÇILMAYACAK MI? İLK KARAR, BUNUN İÇİN ALINACAK... BUNUN İÇİN BİR RAPOR HAZIRLANDI...
VE YÜKSEK MAHKEME BAŞKANI HAŞİM KILIÇ'IN AÇIKLAMASINA GÖRE BU RAPOR, YARIN MAHKEME ÜYELERİNE DAĞITALACAK.

DÜN, RAPORTÖRÜN, KAPATMA DAVASININ AÇILMASI YÖNÜNDE RAPOR VERDİĞİ İDDİA EDİLMİŞ; SONRADAN MAHKEME TARAFINDAN BU HABER YALANLANMIŞTI.

MAHKEME ÜYELERİNİN İLK VERECEKLERİ KARAR, RAPORTÖRÜN RAPORUNU İNCELEDİKTEN SONRA DAVA AÇILSIN YA DA AÇILMASIN ŞEKLİNDE OLACAK.

İlgili Başlıklar:
AKPye Kapatma Davası (319 haber)
Haşim Kılıç (42 haber)






Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın, üniversitedeki öğretim üyeliği görevinden istifa etti.

İstanbul Valisi Muammer Güler AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önündeki patlamada yaralanan 10 kişiden 4'ünün ameliyata alındığını, 3'ünün ise tedavilerinin ayakta yapıldığını bildirdi.

Biri Çanakkale İl Emniyet Müdürü; diğeri Kara Yolları Genel Müdür Yardımcısı

Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak'ın AKP'den istifasını da yorumladı. Erdoğan, '2004'de kendisi aday olmak istedi.. Hayırlısı olsun' dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara'da artık değişim ve yeni vizyona ihtiyaç olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, AK Parti’den “300 partili ile temayül yoklaması yaptıktan sonra adaylık konusunu değerlendireceğiz” açıklaması nedeniyle istifa etti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam