türk net en son haber 7 Eylül 2008Güncelleme: 07.09.2008 15:59 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Milli Gelir Hesapları
AB - Türkiye İlişkileri
Genelkurmay Haberleri
İlker Başbuğ
Ermenistan
Abdullah Gül
Michael Phelps
Filistin
İsrail
Teknoloji
Add to Google

28 Mart 2008 Cuma 10:12 Politika

MASAYA YUMRUĞUNU VURAN, ZAFER ÜSKÜL: 'Darbeci' tartışmasını masaya yumruk bitirdi

Meclis komisyonunda gerginlik iyice artınca başkan Üskül, tartışmayı masaya yumruk atarak sona erdirdi

TBMM İnsan Hakları Komisyonu'nda AKP ve CHP milletvekilleri arasında "kapatma- darbe" kavgası çıktı.

Komisyon Başkanı Zafer Üskül, tartışan vekilleri susturamayınca çareyi yumruğunu masaya vurmakta buldu.

Komisyonun dünkü toplantısında, CHP İzmir milletvekili Ahmet Ersin, Ergenekon operasyonunda saygın kişilerin geceyarısı gözaltına alındığını söyleyince bazı AKP'li üyeler, "Ne saygınlığı. Siz yoksa darbecileri mi savunuyorsunuz" diye bağırdı.

AKP'li Abdurrahman Kurt da eleştiriye sert yanıt verince Ersin, "Ben darbeleri, darbecileri savunmuyorum. Biz darbeci değiliz. Ama sizin karşı darbeci olduğunuzdan da kesinlikle eminim" dedi.

AK Parti'li Kazım Ataoğlu ise CHP'lilere "Asıl darbeci sizsiniz. Partimize kapatma davası açıldı, buna niye tepki göstermiyorsunuz" karşılığını verdi.

Ardından da sert şekilde "Bir zil takıp oynamadığınız kaldı. Ama merak etmeyin her ilde 6-7 Tayyip Erdoğan var" deyince Ersin, "Kimsenin zil takıp oynadığı yok" yanıtını verdi. Gerginliğin iyice artması üzerine Komisyon Başkanı Zafer Üskül, masaya vurarak susmalarını istedi.

İlgili Başlıklar:
Zafer Üskül (5 haber)
TBMM (471 haber)






‘Almanya’daki Deniz Feneri yolsuzluğu iddianamesinde adının geçtiği’ haberlerine çok kızan Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan’a yüklendi.

AK Parti'nin, 2004 yerel seçimlerinde CHP'ye kaptırdığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Bakanlığı için, Türk sinemasının yıldızı Hülya Koçyiğit'i düşündüğü dedikoduları gündeme bombo gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan ile bu akşam Dünya Kupası grup eleme maçı oynayacak A Milli Futbol Takımı kafilesini ziyaret etti.

ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras Türkiye’nin Ermenistan ile oynayacağı maçı izlemek üzere dün Erivan’a gitti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam