|
|
13 Mayıs 2008 Salı 10:04
|
Politika
|
İNTERNET'TEN DE SATIN ALINABİLİYOR... Berlin’de Tayyip Erdoğan KUKLALARI satılıyor
Geçen hafta sonu 13. kez düzenlenen Kültürler Karnavalı’nda ünlü isimlerin kuklalarının satıldığı standta, Başbakan Erdoğanın kuklaları da yerini aldı.
’Bizim politikacılarımız satılık’ sloganıyla satılan kuklalar arasında Almanya Başbakanı Angela Merkel, ABD Başkanı George W.Bush, Rusya eski Devlet Başkanı Putin gibi siyasetçilerin yanısıra, terörist Bin Ladin, Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher, Kraliçe Elizabeth, ünlü fizikçi Einstein, Pavarotti, hatta Robbie Williams’a kadar birçok ünlünün kuklasını bulmak da mümkün. Kuklaların tasarımını ise tiyatro yönetmeni, yazar Helmut Stauss gerçekleştiriyor. ’Jumping jacks’ projesi kapsamında çizilen ve el üretimi olan kuklaları www.eventarts.de internet adresinden siparişle satın almak da mümkün.
CHP Sultanbeyli İlçe Merkezi'nde düzenlenen törende, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen ve İl Başkanı Gürsel Tekin, Bedir'in adaylığını birlikte açıkladı.
Fransa Ulaştırma Bakanı Domini Qei Bussereau, konuşma yapmak için kürsüye doğru ilerlerken merdivenlere takılarak yere düştü.
'Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'da olacak' denilirken Gül'den şaşırtan bir açıklama geldi: 'KARAR VERMEDİM'...
CHP'li Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'e cevap vererek, 'Umuyorum uygar bir ortamda Melih Bey ile biraya gelir ve tartışırız' dedi.
Eski DEP'li Zana'yı 10 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, seçme-seçilme ehliyetinden ve diğer siyasi hakları kullanmaktan yoksun bırakılmasına da karar verdi.
Usta yazar Yaşar Kemal, Cumhurbaşkanı Gül'den aldığı ödülün ardından bir teşekkür konuşması yapıyor. İşte o konuşmadan notlar:
|