|
|
16 Haziran 2008 Pazartesi 16:08
|
Politika
|
UNAKITAN MAGAZİN... Abant aşıkları
Bolu Abant’ta hafta sonu tatilini geçiren Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile eşi Ahsen Unakıtan, Gölcük’te el ele gezintiye çıktı
Abant Tabiat Parkı’ndaki Büyük Abant Otel’in kral dairesinde hafta sonu tatilini eşi Ahsen Hanım’la geçiren Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, doğanın tadını çıkardı. Abant’ı gezen Kemal-Ahsen çifti daha sonra çam ağaçlarının arasında saklı Gölcük’e gittiler. Spor kıyafetli Unakıtan’lar el ele tutuşarak doğanın güzelliğini izledi. Ahsen Hanım, zaman zaman kafasını eşinin omzuna koyarak sevgisini gösterdi. Unakıtan çifti Gölcük’te çocuklarla da yakından ilgilendi. Küçük bir kız çocuğu Unakıtan’ı eliyle anne ve babasına gösterince, Ahsen Unakıtan çocuğa, “Sen kimi işaret ettin?” diye sordu. Kız çocuğunun Bakan Unakıtan’ı göstermesi üzerine Ahsen Unakıtan, “Sen de paranın kimde olduğunu biliyorsun” deyip gülüştüler.
‘Almanya’daki Deniz Feneri yolsuzluğu iddianamesinde adının geçtiği’ haberlerine çok kızan Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan’a yüklendi.
‘Ahlakım konusunda Başbakan sicil amirim değil’
AK Parti'nin, 2004 yerel seçimlerinde CHP'ye kaptırdığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Bakanlığı için, Türk sinemasının yıldızı Hülya Koçyiğit'i düşündüğü dedikoduları gündeme bombo gibi düştü.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan ile bu akşam Dünya Kupası grup eleme maçı oynayacak A Milli Futbol Takımı kafilesini ziyaret etti.
ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras Türkiye’nin Ermenistan ile oynayacağı maçı izlemek üzere dün Erivan’a gitti.
|