türk net en son haber 7 Eylül 2008Güncelleme: 07.09.2008 11:32 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
İzmir
Sağlık Haberleri
Formula 1
Tayyip Erdoğanın Sözleri
Aydın Doğan
Ermenistan
Milli Takım ve Milli Maçlar
Emre Belözoğlu
Fatih Terim
Acun Ilıcalı
Add to Google

17 Haziran 2008 Salı 07:38 Politika

CUMHURBAŞKANLIĞI BASIN MERKEZİNDEN, 'Hayrunisa hanımın diktirdiği elbisenin bedelini ödemediği' haberlerine AÇIKLAMA

Haber başlıkları BEDAVACI LADY'LER ve ONLARDAN TIK YOK idi

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, bazı gazetelerde ''Bedavacı ladyler'' ve ''Onlardan tık yok'' başlıklarıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün ''Olgunlaşma Enstitüsünde özel tasarım kıyafet diktirdiği ve bedelini ödemediği'' yönünde ''gerçek dışı ve kişilik haklarını ihlal eden iddialara'' yer verildiği belirtilerek, ''kıyafetlerin tamamının bedelinin fatura karşılığında ödendiği'' bildirildi.

Açıklamada, ''Sayın Cumhurbaşkanımız'ı ve eşini yıpratmak amacıyla yapılan bu tür haksız ve mesnetsiz haberler basın etik ilkeleri ile bağdaşmamaktadır'' ifadesine yer verildi.

İlgili Başlıklar:
Abdullah Gül (522 haber)
Hayrunisa Gül (24 haber)
Cumhurbaşkanlığı Makamı (51 haber)

Kaynak: AA





‘Almanya’daki Deniz Feneri yolsuzluğu iddianamesinde adının geçtiği’ haberlerine çok kızan Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan’a yüklendi.

AK Parti'nin, 2004 yerel seçimlerinde CHP'ye kaptırdığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Bakanlığı için, Türk sinemasının yıldızı Hülya Koçyiğit'i düşündüğü dedikoduları gündeme bombo gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan ile bu akşam Dünya Kupası grup eleme maçı oynayacak A Milli Futbol Takımı kafilesini ziyaret etti.

ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras Türkiye’nin Ermenistan ile oynayacağı maçı izlemek üzere dün Erivan’a gitti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam