türk net en son haber 5 Eylül 2008Güncelleme: 05.09.2008 21:30 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Osman Pamukoğlu
Siyasi partiler
Şafak Sezer
Cem Özer
Beyaz Eşya Pazarı
Arçelik
Bakanlar ve Bakanlıklar
Ergenekon Davası
Türk Silahlı Kuvvetleri
Abhazya
Add to Google

18 Haziran 2008 Çarşamba 15:36 Politika

KEY ÖDEMELERİ İÇİN YASA TEKLİFİ... Ödenecek bu paralar üzerine HACİZ KONULAMASIN deniyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemeleri için yasa teklifi hazırladı.

TBMM Başkanlığına sunulan teklif, Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun ile Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Kanununda değişiklik yapılmasını öngörüyor.

Teklifle, KEY hak sahiplerine yapılacak ödemelere ilişkin olarak; Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının (EGYO) yükümlülüğü için Hazine Müsteşarlığı tarafından, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketine ikrazen devlet iç borçlanma senetleri ihraç edilebilecek. EGYO'nun yükümlülüğünü aşan kısmı için ise Hazine Müsteşarlığı tarafından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketine özel tertip devlet iç borçlanma senedi ihraç edilebilecek.

KEY hak sahiplerine ödenecek para veya verilecek hisse senedi üzerinde haciz konulamayacak, bu alacaklar devir, temlik ve rehine konu edilmeyecek.

Yatırımların ve istihdamın teşviki kapsamındaki illerde faaliyette bulunan işletmelerin, asgari geçim indirimi uygulanması nedeniyle; terkin edilmesi imkanı kalmayan vergi dolayısıyla çalışanların yaptıkları ilave ödemeler toplamı, muhtasar beyanname üzerinden tahakkuk eden diğer vergiler ile bu işletmelerin kazançları üzerinden tahakkuk eden vergiler, Gelir İdaresi Başkanlığınca belirlenecek usul ve esaslara göre mahsup edilecek.

İlgili Başlıklar:
Çalışan Dünyası (112 haber)

Kaynak: AA





İstanbul Kadıköy’de boş bir arsada 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde kullanılmış oy pusulaları bulundu. CHP, oy pusulalarıyla ilgili suç duyurusunda bulunacak.

Ankara’da Melih Gökçek, İstanbul’da Kadir Topbaş, AKP’nin yeni dönemde de adayları olacak.

CHP Lideri Baykal, NTV'nin canlı yayında Almanya'da devam eden Deniz Feneri yolsuzluk davasıya ilgili önemli bir açıklamada bulundu:

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Anayasa değişikliği için Mecliste grubu bulunan siyasi partilere uzlaşma çağrısında bulundu.

Diyarbakır’da sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşen ve 'Diyarbakırlıların bize fahri hemşerilik vermesi lazım' diyen Org. Başbuğ’a DTP’lilerden tepki geldi.

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu üyesi Olli Rehn'in açıklamalarının gerçeği tam olarak yansıtmadığını belirtti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam