Nethaber Haber Key Odemeleri

Key Odemeleri, Keyodemeleri

türk net en son haber 22 Ağustos 2008Güncelleme: 22.08.2008 08:26 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
İsveç
Kredi Kartlarıyla İlgili Haberler
Doğumkontrol ve Doğum Sağlığı Bilgisi
AKPnin İcraatları
Ricky Martin
Yaşar Nuri Öztürk
Tekvando
2008 Pekin Olimpiyatları
Rus Turistler
Hırsızlık Haberleri
Add to Google

20 Haziran 2008 Cuma 15:02 Politika

ANAVATAN PARTİSİ GENEL MERKEZİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

KEÇECİLER: "TEKLİF ERKAN MUMCU'DAN GELDİ, MKYK'DA UYGUN BULDUK" "MADDİ SIKINTILARIMIZ VAR, BU GELİRLE SİYASİ FAALİYETLERİMİZİ DAHA RAHAT YÜRÜTECEĞİZ"

Anavatan Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve eski bakan Mehmet Keçeçiler, parti genel merkezinin yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılacağını, yap-işlet-devret modeliyle yaptırmayı düşündükleri alışveriş merkezi için teklif beklediklerini söyledi.

Keçeciler, TBMM'de gazetecilerin sorularını cevapladı. Anavatan Partisi'nin hazine yardımı alamaması sebebiyle bazı maddi sıkıntıları bulunduğuna işaret eden Keçeciler, bulundukları genel merkez binasının son derece önemli ve imar planı bakımından kıymetli bir yerde olduğuna işaret etti. Genel merkez binasının bulunduğu yere Armada gibi bir alışveriş merkezi yaptırmanın mümkün olduğunu ifade eden Keçeciler, "Çeşitli teklifler vardı. Yap-işlet-devret modeliyle, mülkiyeti bizde kalmak kaydıyla
değerlendirebilir miyiz diye görüştük, karar verdik. Oltan Sungurlu başkanlığında bir heyet oluşturduk. Orada yapılacak teklifleri değerlendireceğiz. En kısa sürede binayı yaptırıp partimize iade edecek, bu arada da bizim kiralık olarak çıkacağımız yerde kiramızı ödeyecek bir teklif bekliyoruz" diye konuştu.

Bu projenin mahalli seçimlerden sonra hayata geçeceğini kaydeden Mehmet Keçeciler, şimdilik hazırlık safhasında olduklarını ifade etti. Keçeciler, "Mülkiyeti partimizde kalacak. Bize bir gelir sağlayacak. Bu gelirle de siyasi faaliyetlerimizi Anavatan Partisi olarak daha rahat yürüteceğiz" dedi.

Teklifi Genel Başkan Erkan Mumcu'nun getirdiğini açıklayan Keçeciler, MKYK'da bu teklifi uygun gördüklerini söyledi. Yapılacak binanın üst katlarında genel merkezin olacağını belirten Keçeciler, "9 bin metrekare kapalı alanımız var, oraya 40 bin metrekare kapalı alan yapmak mümkün. Yeraltını da ilave ederseniz 60-70 bin metrekare. Bunun bize getireceği önemli bir gelir var. Teklif makul. Yap-işlet-devret modelini Türkiye'ye ilk kez biz getirdik. Herhangi bir sakınca görmedik" şeklinde konuştu.

Keçeciler, Hüsnü Doğan'ın partinin başına geçeceği iddialarının hatırlatılması üzerine, "Bütün kurucu üyelerimize, eski partililerimize kapılarımızı açtık. Hüsnü Bey de partimize kaydoldu. Yeni bir yapılanma öngörüyoruz. Bu öngörü içinde her şey olabilir" dedi.

İlgili Başlıklar:
Anavatan Partisi (64 haber)

Kaynak: İHA





Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün öğrendiğine göre Başbakan Erdoğan, ailesiyle alkollü içki servisi de yapılan restorana gitmiş ve herkese 'Afiyet olsun' demiş...

Zülfü Livaneli'ye göre CHP'nin solcu olmamasının nedeni kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de SOLCU olmayışı... İşte o yazı:

Türkiye'nin siyasi yaşamına yön veren liderlerin şifreleri böyle çözüldü:

HYP Genel Başkan vekili Yaşar Okuyan, başkanlığını Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün yaptığı HYP'den 'YAŞAR HOCA BARDAĞI TAŞIRDI' diyerek istifa etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında İstanbul'da yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY