türk net en son haber 5 Eylül 2008Güncelleme: 05.09.2008 14:58 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Osman Pamukoğlu
Siyasi partiler
Şafak Sezer
Cem Özer
Beyaz Eşya Pazarı
Arçelik
Bakanlar ve Bakanlıklar
Ergenekon Davası
Türk Silahlı Kuvvetleri
Abhazya
Add to Google

24 Temmuz 2008 Perşembe 10:17 Politika

KAPATMA KARARI MECLİSTE... Hayat tv'ye getirilen yayın yasağına DTP tepki gösterdi

Hayat TV’nin karartılması hukuk dışı diyorlar

DTP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal, Hayat TV’nin ekranlarının karartılmasının hukuk dışı bir uygulama olduğunu belirterek, “Demokrasi, insan hakları, düşünce özgürlüğü ve basın açısından ağır bir saldırıdır” dedi.

Hayat TV Genel Koordinatörü İskender Bayhan, Almanya Sol Parti Milletvekili Sevim Dağdelen ve Hayat TV Hukukçusu Semih Mutlu, dün DTP grubunda Akın Birdal, DTP Grup Başkanvekili Selahattin Demirtaş ve Van Milletvekili Özdal Üçer ile görüştü.

İlgili Başlıklar:
Kürt Sorunu (277 haber)
Televizyon Dünyası (418 haber)






Diyarbakır’da sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşen ve 'Diyarbakırlıların bize fahri hemşerilik vermesi lazım' diyen Org. Başbuğ’a DTP’lilerden tepki geldi.

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu üyesi Olli Rehn'in açıklamalarının gerçeği tam olarak yansıtmadığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun sürenin ardından denize girdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam