|
|
25 Temmuz 2008 Cuma 10:43
|
Politika
|
Şaşırdık: Tayyip Erdoğan ÇOK UZUN BİR ARADAN SONRA ilk kez Hürriyet gazetesinin yayın yönetmenine KONUŞTU
HÜRRİYET BU KONUŞMAYI DİZİ YAPIYOR. SORULAN SORULAR ŞUNLAR:
Dizi yazı böyle anons edildi:
Başbakan Erdoğan, son günlerin çalkantılı olaylarını Hürriyet’e anlattı.
- Erdoğan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a, ’Bir planın varsa getir görüşelim’ diyor. Sözünü ettiği plan nedir?
- Son görüşmesinde Berlusconi Erdoğan’a ne önerdi? Ekonomi dünyasına bomba gibi düşecek bu öneri neydi?
- Erdoğan’a sordum: Son bir yılın filmini geriye sarsak, ’Şunları yapmasaydık’ diyeceğiniz olaylar var mıydı? Cumhurbaşkanlığı seçimi, türban ve kadrolaşma hakkında ne düşünüyor?
- Yusuf Bozkurt Özal’ın mezarı yüzünden başına ne geldi? Bu mezar yüzünden tazminat ödemek zorunda kalabilir mi?
- Economist dergisinde kendisi hakkında ’Tiran’ denmesi konusunda ne düşünüyor? Başbakan diktatörleşiyor mu?
- Erdoğan, ’Beni anlayan iki lider var’ diyor. Erdoğan’ı anlayan liderler kim ve onlarla ilişkisi nasıl?
- Paris’teki Akdeniz toplantısında eşi başı kapalı iki lider Türkiye’dendi. O ortamda neler hissettiler?
- AKP kendi zenginini yaratıyor eleştirileri hakkında ne düşünüyor? Sabah-ATV satışı ile ilgili eleştirilere ne cevap veriyor?
- Kuddusi Okkır’ın ölümü hakkında ne düşünüyor? Ergenekon’la ilgili eleştiriler hakkındaki düşüncesi nedir?
- Başbakan, "Türkiye iç barışını yeniden kurmalı" diyor. Bu sözleriyle ne anlatmak istiyor?
Ertuğrul Özkök sordu, Başbakan Erdoğan cevapladı.
YARIN HÜRRİYET'TE
Diyarbakır’da sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşen ve 'Diyarbakırlıların bize fahri hemşerilik vermesi lazım' diyen Org. Başbuğ’a DTP’lilerden tepki geldi.
Dışişleri Bakanlığı kaynakları, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu üyesi Olli Rehn'in açıklamalarının gerçeği tam olarak yansıtmadığını belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun sürenin ardından denize girdi.
Pamukoğlu, bir süredir hazırlığını yaptığı 'Hak ve Eşitlik Partisi'ni kurdu.
Kabineye yeni başmüzakereci ve kadın bakan geliyor
HÜRRİYET GAZETESİ BU HABERİ MANŞET YAPTI
|